Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

29 Mart 2024, Cuma

Son dakika Karaman haberleri

Başkan Kalaycı’nın Anneler Günü Mesajı

Başkan Kalaycı’nın Anneler Günü Mesajı

Belediye Başkanı Savaş Kalaycı mesajında: “Yaşamımız boyunca dua ve desteklerini esirgemeyen annelerimizin haklarını ödeyebilmemiz mümkün değildir” ifadelerine yer vererek şu açıklamayı yaptı:

“Sevginin, fedakârlığın, bağlılığın ve güvenin eşsiz temsilcileri olan annelerimizi hatırladığımız özel bir günün içindeyiz. Elbette, elleri öpülesi annelerimizi yılın bir gününde hatırlamamız ve anmamız asla doğru değildir. Onlara, yaşadığımız müddetçe en değerli hazinemiz olarak saygıyla ve büyük bir hürmetle yaklaşmamız en öncelikli manevi sorumluluklarımız arasında yer almalıdır. Çünkü sevgileriyle bizleri büyüten, hayatın her aşamasında dua ve desteklerini esirgemeyen annelerimizin haklarını ödeyebilmemiz mümkün değildir.

Hiç karşılık beklemeden vermenin, şefkatin, bağışlamanın, hoşgörünün ve eşsiz sahiplenişin en mümtaz simaları şüphesiz annelerdir. Yüce dinimiz İslam’da da anneye ve kadına ayrı bir önem verilmiş, Peygamber Efendimiz S.A.V.’in ‘Cennet annelerin ayakları altındadır’ sözü bunun en bariz kanıtı olmuştur. Efendimizin bu hadisi şerifini örnek alarak onları sık sık ziyaret etmeli, gönüllerini almalı, incitmemeli ve asla üzmemeliyiz. Unutulmamalıdır ki, karşılaştığımız zorluklar öncelikle annelerimizin yol gösterici ve hikmet yüklü nasihatleriyle aşılacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle, bin bir emek ve göz nuruyla bizleri büyüten annelerimizin Anneler Günü’nü canı gönülden kutluyor, tüm hemşehrilerime saygı ve sevgilerimi sunuyorum.”

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık