Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

25 Nisan 2024, Perşembe

Son dakika Karaman haberleri

Başkan Kalaycı’nın Regaib Kandili Mesajı

Başkan Kalaycı’nın Regaib Kandili Mesajı

Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, Regaib Kandili münasebetiyle bir mesaj yayımladı. Başta Karaman ve Türk halkının kandilini tebrik eden Başkan Kalaycı, kandil münasebetiyle af ve merhamet kapılarının ardına kadar açılacağına inandığını belirterek şunları kaydetti:
“Kandil geceleri manevi değerlerimizi güçlendiren, gönüllerimizi aydınlatan, birlik ve beraberliğimizi pekiştiren, ailevi bağlarımızı arttıran çok özel gecelerdir. Fazileti ve ihsanı bol olan üç ayların müjdeleyicisi olan Regaib Kandilinin hayatımızda çok özel bir yeri vardır. Komşuluk, akrabalık, kardeşlik ve dayanışma duygularını arttıran, ruh dünyamızın aydınlanmasına vesile kandillerimiz şükür imkânı bulacağımız özel gecelerdir. Manevi duyguların üst seviyelere yükseldiği bu kutsal gecede, yapılacak tüm duaların kabul olmasını diliyor, milli beka için varını yoğunu seferber eden kahramanlarımızın Allah yardımcısı olsun diyorum. Aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, Türk-İslam aleminin Regaib Kandili'ini içtenlikle ve samimiyetle kutluyor, semaya açılan ellerin geri çevrilmeyeceğine gönülden inanıyorum. Bu anlamlı gecenin birliğimize, beraberliğimize ve hayra vesile olması temennisiyle Peygamber Efendimiz (S.A.V.)’in de hadis-i şeriflerinde buyurduğu gibi; “Allahım! Recep ve Şaban’ı bize mübarek kıl ve bizi Ramazan’a ulaştır’ ifadeleri ile dua ederek hayırlı kandiller diliyorum.”

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık