Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

19 Nisan 2024, Cuma

Son dakika Karaman haberleri

Başkanı Hatipoğlu'nun 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı

Başkanı Hatipoğlu'nun 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı

Dünyada bile bir çok ülke liderlerinin örnek gösterdiği büyük lider Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde kurulan; Türk Milletinin bağımsızlığının ve kendi iradesinin tecelli ettiği; Meclisimizin kuruluşunun101. yıl dönümünü kutluyoruz. Türkiye Büyük Millet Meclisinin ne kadar çok önemli olduğunu bugünlerde daha iyi anlamaktayız. Bizleri temsil eden Millet Vekillerimizin, bizler adına çalıştıkları ve kararlar aldıkları merkez olan; Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin; her zaman daha güçlü olması aynı zamanda milletinde güçlü olması ve vatandaşlarımızın sorunlarının da hızlıca çözülmesi demektir. Bu bağlamda güçlendirilmiş parlamenter sistemine geçilmesi milletimizin yararına olacaktır.
23 Nisan 1929 Yılında Mustafa Kemal Atatürk bu günü çocuklara armağan ederek bu günü çocuk bayramı olarak da ilan etmiştir, dünyada eşi benzeri az görülen bu kararın yıllar geçtikçe daha büyük anlamlar kazandığını da hep birlikte görmekteyiz.

 Karamanlı Hemşehrilerimin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Kutlar, sağlık ve esenlikler dilerim.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık