Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

29 Mart 2024, Cuma

Son dakika Karaman haberleri

Belediye Ekipleri Yağışla Birlikte Harekete Geçti

Belediye Ekipleri Yağışla Birlikte Harekete Geçti

Karaman’da etkili olan yağış sonrasında kentin yüksek kesimlerinden gelen suların şehir merkezinde bazı noktalarda neden olduğu su baskınlarına anında müdahale eden ekipler, herhangi bir olumsuzluk yaşanmasını önledi. Gece geç saatlerden itibaren başlayan sağanak yağışla birlikte belediye ekipleri, oluşabilecek olumsuzlukları gidermek için gece boyu çalıştı. Ekipler yoğun bir tempoyla menfezlere müdahale ederek su baskınlarına engel oldu. 
Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, belediye ekiplerinin yağmurun ilk başladığı zamandan itibaren gece boyunca teyakkuz halinde olduğunu belirterek bazı yol ve alanlarda kısa süreli oluşan su birikintilerine anında müdahale edildiğini kaydetti. 
Başkan Kalaycı yaptığı açıklamada: “Bölgemizde meteoroloji tarafından dün itibariyle yapılan uyarı sonrası teyakkuz haline geçtik. Ekiplerimiz gece saatlerinde meydana gelen yağışlara anında müdahalede bulunarak, vatandaşlarımızın daha büyük bir sıkıntı yaşamalarını engellemiş oldu. Kentin yukarı kesimlerinden aşağı gelen sular nedeni ile kısa süreli sıkıntılar yaşadık. Fakat çok kısa sürede bunların hepsine müdahale edilerek temizlendi. Vatandaşlarımızın mağdur olmaması için ekiplerimiz hazır bir şekilde sahada olmaya devam edecek” dedi.

 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık