Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

28 Mart 2024, Perşembe

Son dakika Karaman haberleri

Belediyeden Öğrenciler İçin Duyarlı Davranış

Belediyeden Öğrenciler İçin Duyarlı Davranış

Belediye ekipleri, 5. TOKİ ile 4. TOKİ’nin arasında kalan bölgede, öğrencilerin okula daha rahat ve sağlıklı ulaşabilmeleri için yaya yolu yapıyor.
5. TOKİ’de yaşayan öğrenciler ve vatandaşlar 4. TOKİ’de bulunan TOKİ Okuluna ve 5. TOKİ bölgesine gidebilmek için mezbelelik ve engebeli bir alandan geçmek zorunda kalıyorlardı. Belediye, vatandaş odaklı belediyecilik çalışmaları kapsamında 4 ve 5. TOKİ arasına vatandaşların ve öğrencilerin kullanabileceği yaya yolu ve engelli rampası yapımını sürdürüyor. Belediye ekiplerince devam eden çalışmada iki farklı yaya yolu TOKİ’ler bölgesini birbirine bağlayacak.

Vatandaşların istek ve taleplerinin her zaman önemli olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Kalaycı; “Vatandaş odaklı belediyecilik anlayışını Karamanımızın her bölgesinde gerçekleştirmeye devam ediyoruz. 4. TOKİ bölgesinde oturan vatandaşlarımızın, özellikle TOKİ Okuluna gitmekte zorlanan öğrenciler için istedikleri iki farklı yaya geçidi yolu yapımı sürüyor. Yaya geçidini kapsamlı ve kullanışlı bir şekilde yapıyoruz. Yaya geçidinde engelli kardeşlerimiz de düşünülerek engelli rampası yapılıyor. Şuan yaya yolunun birisi tamamlandı, diğerinin ise yapımı sürüyor. Vatandaşlarımıza ve öğrenci kardeşlerimize hayırlı olsun. Karamanımız için tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Dualarınız bizlerden eksik etmeyin” dedi.  

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık