Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

16 Nisan 2024, Salı

Son dakika Karaman haberleri

Bisiklette Madalyalar Gelmeye Devam Ediyor

Bisiklette Madalyalar Gelmeye Devam Ediyor

Ankara’nın Beypazarı ilçesinde Türkiye Bisiklet Federasyonu, Kaymakamlık ve Belediye iş birliğiyle düzenlenen Umut Gündüz Dağ Bisikleti Kupası Yarışlarında Karaman Gençlik ve Spor Kulübü bisiklet antrenörü Hasan Duman eşliğinde mücadele eden Karaman bisiklet takımı, Atak Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Haktan Ramazan Sayan ile yıldız B kategorisinde bronz madalyanın sahibi oldu. Yine Karaman ekibinden Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Mehmet Sami Özel yarışmaları 8’nci olarak tamamlarken, Murat Coşar ve Beytullah Aladağ ise yaşadıkları mekanik arızalardan dolayı yarışlardan çekilmek zorunda kaldılar. 
Ankara’da düzenlenen Umut Gündüz Dağ Bisikleti Kupası Yarışlarında dereceye giren sporcuları tebrik eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, “Bisiklet branşımızda sporcularımızdan dereceler gelmeye devam ediyor. Sağlam bir alt yapı içerisine girdiğimiz bisiklet branşımızda sporcularımızın elde ettiği bu başarılar bizleri gelecek adına heyecanlandırıyor. Dereceye giren sporcularımızı ve antrenörlerini kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.”

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık