Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

25 Nisan 2024, Perşembe

Son dakika Karaman haberleri

Büyükbaş hayvan çiftliğinde çıkan yangın maddi hasara yol açtı

Büyükbaş hayvan çiftliğinde çıkan yangın maddi hasara yol açtı

Yangında traktörle, yem karma makinası yanarak kullanılamaz hale geldi. 
Yangın, dün gece Karaman’ın merkeze bağlı Ortaoba köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, iki kardeşe ait olduğu öğrenilen büyükbaş hayvan çiftliğinin deposundaki saman balyaları henüz bilinmeyen bir nedenle tutuştu. Saman balyaların yandığını gören çiftlik çalışanları hemen itfaiyeden yardım istedi. Olay yerine gelen itfaiye, yangına müdahale etti. İtfaiyenin 1 saatlik çalışması sonucu yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangında saman balyalarının yanında bulunan traktörle, yem karma makinası yanarak kullanılamaz hale geldi. Yangının çıkış sebebi araştırılıyor. 

Çiftlik sahiplerine geçmiş olsun
Karaman Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Bayram, yangının çıktığı büyükbaş hayvan çiftliğinde incelemelerde bulunarak, işletme sahibi kardeşlere geçmiş olsun dileklerinde bulundu.
Bayram, büyükbaş hayvan çiftliğimizde gece çıkan yangın ucuz atlatılmış. Bizi en çok sevindiren ise üzücü bir durumun yaşanmamasıdır. Yangında bir traktör ile bir yem karma makinası yanarak kullanılamaz hale gelmiş. Allah beterinden korusun. Buradan çiftlik sahibi kardeşlerimize geçmiş olsun diliyorum” dedi. 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık