Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

24 Nisan 2024, Çarşamba

Son dakika Karaman haberleri

Çağlayan’dan Karaman’a Yeni OSB Müjdesi

Çağlayan’dan Karaman’a Yeni OSB Müjdesi

1990 yılında ilk defa kurulan Karaman Organize Sanayi Bölgesi artık sanayicilere ve yeni yatırımcıların ihtiyaçlarına cevap veremez hale gelmişti. Yeni bir organize sanayi bölgesi alanı için yapılan girişimler sonuç verdi. AK Parti İl Başkanı Abidin Çağlayan yaklaşık 200 hektar büyüklüğünde olacak yeni Organize Sanayi Bölgesi müjdesini bir açıklama yaparak duyurdu. 

AK Parti İl Başkanı Abidin Çağlayan'ın Açıklaması;

"1990 yılında 50 hektar alan üzerine kurularak 29 yıl içerisinde gıda ağırlıklı işletmeler ile 1.024 hektarlık alana ulaşarak, 11 bin kişinin istihdamı sağlanan Karaman Organize Sanayi Bölgesinin, İlimizin mevcut sektörel dağılım dikkate alındığında üretim yelpazenin genişletilmesi, yeni girişim ve istihdam alanlarının oluşturulması için, Ayrancı karayolunun 26. Km’sinde 194 hektar büyüklüğünde YENİ ORGANİZE SANAYİ yerleşim alanı belirlenmiş ve tapu tescil işlemleri tamamlanmıştır.
YENİ ORGANİZE SANAYİ yerleşim alanını yatırımcılara, vatandaşlarımıza ve İlimize hayırlı uğurlu olsun. 
Bütün Karamanlı hemşehrilerimiz adına Cumhurbaşkanımıza, İlgili Bakanlıklarımıza, Vekillerimize, Çevre Şehircilik İl müdürlüğümüze ve emeği geçen herkese teşekkür ederim."

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık