Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

25 Nisan 2024, Perşembe

Son dakika Karaman haberleri

Çalışmalar Şehrin Dört Bir Tarafında Devam Ediyor

Çalışmalar Şehrin Dört Bir Tarafında Devam Ediyor

Karaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, şehrin farklı noktalarındaki kavşaklarda yeniden düzenleme çalışmaları yaparak daha modern, kullanışlı ve güvenli hale getiriyor. Siyahser Mahallesi’ndeki Siyahser Camisi önündeki çalışmalar kapsamında, kullanışsız ve güvensiz olan kavşak yeniden ele alınarak daha modern ve kullanışlı bir dönel kavşak haline dönüştürülüyor.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Savaş Kalaycı: “Tekke Kavşağı olarak bilinen kavşakta ekiplerimiz dönel kavşak çalışmasına başladı. Daha önce üçgen kavşak şeklinde kullanılan bu güzergâhta araçların geçişi sırasında zaman zaman sıkıntılar yaşanıyordu. Dolmuş ve Belediye otobüslerinin de geçiş noktası olan bu kavşak, dönel kavşağın hizmete girmesiyle birlikte daha kontrollü ve güvenli hale gelecek. Ekiplerimiz şehrin her noktasına dağılmış durumda. Kış aylarına girmeden mahallelerde gördüğümüz altyapı ve üstyapı eksikliklerini gidermeye çalışıyoruz. Bizim tek önceliğimiz halkımız ve Karamanımızdır” dedi.

Çalışmalar Şehrin Dört Bir Tarafında Devam Ediyor

Öte yandan Karaman Belediyesi Fen İşleri Ekipleri şehrin muhtelif bölgelerinde yol, asfalt ve kaldırım çalışmalarını da aralıksız olarak sürdürüyor.

Gazi Dükkan Mahallesi’nde deforme olmuş sokaklar sıcak asfaltla kaplanırken Urgan Mahallesi’nde kullanılmayan eski çöplük yolu asfalt kazıyıcı ile sıyrılarak geri dönüşüm kapsamında yapımı yeni tamamlanan TEKMARSAN Sanayi içindeki yolların zemin düzenlenmesinde kullanılıyor.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık