Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

28 Mart 2024, Perşembe

Son dakika Karaman haberleri

Çalışmalar Şehrin Dört Bir Yanında Devam ediyor

Çalışmalar Şehrin Dört Bir Yanında Devam ediyor

Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı göreve geldiği günden bu yana ihtiyaç duyulan bölgelere gösterdiği ilgi ve yapılan hizmetler vatandaşlar tarafından tam not aldı. Başkan Kalaycı, birim müdürleri ile birlikte şehrin dört bir tarafına yayılmış çalışma alanlarını gezerek bilgiler aldı. 

Karaman Belediyesi’nce yapımı devam eden ve yapımı tamamlanan çalışmalar kapsamında fen işleri müdürlüğü ekiplerince; “Kanuni Sultan Süleyman Caddesi’nin asfaltlanması, Şehit Ömer Halisdemir Caddesi Eski Doğum Evi önünde asfalt çalışması, Üniversite Mahallesi’ndeki ara sokakların asfaltlanması, Şehit Muhammed Ali Mevlüt Dündar Caddesi’nin asfaltlanması, Kızılay Caddesi’nde asfaltlama ve aydınlatma çalışması, Şeyh Şamil Mahallesi’nde asfalt yapımı ve yol açma çalışması, Yenişehir Mahallesi’nde asfalt çalışması, Elmaşehir Mahallesi’nde asfaltlama ve yol açma çalışması, Karamanoğlu Mehmetbey Caddesi’nde asfaltlama çalışması, Sümer Mahallesi’nde asfaltlama çalışması, TEKMARSAN Sanayi Sitesi yol yapım çalışması, 5. TOKİ’ler mevkiinde iki adet yol açım çalışması, Larende Altgeçidinde aydınlatma ve orta refüj yapımı, Zeytin Dalı Bulvarı’nda kavşak çalışması, Eski Anafartalar Ortaokulu’nun olduğu alanın yeniden düzenlenerek otopark yapılması, Eski ve tehlike arz eden yapıların yıkılarak otopark haline dönüştürülmesi, Gevher Hatun Mahallesi Sakarya Caddesi’nde kaldırım ve asfalt çalışması” yapıldı ve yapımına devam ediliyor.

Belediye Başkanı Savaş Kalaycı şehrin dört bir yanında çalışmaların devam ettiğini söyleyerek, “Göreve geldiğimiz günden bu yana özellikle saha çalışmalarında önemli bir yol kat ettik. Fen işlerine bağlı ekiplerimiz adeta şehri nakış nakış işleyerek çalışmalarını sürdürüyorlar. İhtiyaç duyulan bölgelere öncelik vererek asfalttan kaldırıma, yol yapım çalışmasından aydınlatma ve iyileştirme çalışmalarına kadar ekiplerimiz gece – gündüz demeden çalışıyorlar. Söz verdiğimiz gibi bu kadim şehri hep birlikte yöneteceğiz. Çalışmalarımız programlı bir şekilde devam ediyor. Allah’ın izniyle Karaman’da girmediğimiz mahalle, unutulmuş hiç bir sokak bırakmayacağız” dedi.

Kalaycı, çalışma alanlarını gezerken vatandaşlardan ve özellikle çocuklardan büyük ilgi gördü. Başkan Kalaycı çocuklara çeşitli hediyeler takdim etti.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık