Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

20 Nisan 2024, Cumartesi

Son dakika Karaman haberleri

CHP İl Başkanı haberimizi inkar etti.

CHP İl Başkanı haberimizi inkar etti.

Karamaninsesi.com’un “HDP Karaman’da CHP’ye destek verecek” haberine CHP Karaman İl Başkanı Kadir Ergin inkar ederek “HDP ile hiçbir alakamız yoktur.” Dedi.
 
Gazeteci Hüseyin Ölger’e açıklama yapan HDP İl Başkanı Şevket Uyrum’un “Karaman’da CHP’ye destek vereceğiz” açıklamasını inkar eden CHP İl Başkanı Kadir Ergin bugün bir basın açıklaması yaparak, yaptığımız haberi Basın ahlakına uymadığını ve karamaninsesi.com’un 24 Haziran’da da kendilerini eleştirdiğini belirterek yaptıkları gizli ittifakı sözde inkar etmeye çalıştı.
 
CHP İl Başkanı Kadir Ergin’in basın açıklamasına tepki gösteren Gazeteci Hüseyin Ölger; “ Bize basın ahlakını öğretmeye çalışan CHP’nin İl Başkanına sesleniyorum. 2000 yılından beri içerisinde olduğum Basın sektörünün ne olduğunu ve nasıl bir ahlaka sahip olduğunu çok şükür sana ders verecek kadar biliyorum. Basın Ahlakını sen ne bilirsin de bana öğretmeye çalışıyorsun. Gazeteci kamuoyunu aydınlatır, eleştirir ve yorum yapar. Bu Anayasal bir haktır. O kadar çok savunduğunuz Anayasa da Gazetecinin yetkileri yazıyor. Tarım il Müdürlüğünden gelme sonradan olma Avukatınız Atakan Ünver’e güvenip gazetecilik hukuku öğrenmeye çalışıyorsan eğer sakın güvenme eksik bilgilendirebilir.
Siz halktan gizli olarak HDP ile dirsek temasına geçiyorsunuz ve bunu HDP il başkanı bizzat bize söylüyor. Neyini inkâr ediyorsun? Dürüst olun ve çıkın açıklayın evet görüşme yaptık deyin. Daha şimdiden HDP İl başkanını yalancı çıkarıyorsun. Sen önce Siyaset Ahlakını öğren sonra bize Basın Ahlakını anlatırsın.
Her defasında Basın özgürlüğünden bahsediyor ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı eleştirenlerin hapse girdiğini söylüyorsunuz, şimdi de çıkmış bizi bu haber için mahkemeye vereceğinizi söylüyorsunuz. Elinize geleni ardınıza koymayın. Karamaninsesi.com haber sitesi bağımsız ve bağlantısız olarak 10 yıldır yayın yapıyor ve senin gibi yasakçı zihniyetleri de hep gördü onun için Sen git ağa babaların gelsin onlar mahkemeye versin.
Ayrıca şunu da belirtmek isterim ki; HDP size destek verebilir bu gayet hukuki ve normal bir hadisedir. Ama Karaman Milleti sizin HDP’ye Meclis üyeliği teklif etmenize nasıl bir tepki gösterir onu da 31 Martta hep berber görürüz. Tekrar söylüyoruz karamaninsesi.com bu haberi asla kaldırmayacak ve yaptığınız her açıklamaya anında cevabını verecektir.” Dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık