Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

29 Mart 2024, Cuma

Son dakika Karaman haberleri

Çiftçilere Ekipman Destekleri Hız Kesmeden Devam Ediyor

Çiftçilere Ekipman  Destekleri Hız Kesmeden  Devam Ediyor

Karaman Ziraat Odası olarak göreve geldiği günden bu yana köylerin ekipman ihtiyacının tespit edilip, en verimli şekilde projelendirilip, köylere teslim edilmesi konusunda çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu bağlamda Karaman Merkez Seyithasan Köyü Muhtar ve Delegemiz Recep DİNÇER’e Toz Kükürt Atma Makinası teslim edilmiştir.
Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Karaman Ziraat Odası Başkanımız Recep MUĞLU;
"Şahsım ve Yönetim Kurulu üyelerim fırsat buldukça çiftçilerimiz ve muhtarlarımızla bir araya gelip istişare ve değerlendirme toplantıları düzenliyoruz. Bu toplantılarda çiftçilerimiz ve muhtarlarımızın talep ve isteklerini eksiksiz olarak toplayarak, Odamız bünyesindeki, konusunda uzman Ziraat Mühendislerimizin de teknik bilgilerinden faydalanıp, toplanan talepleri en verimli ve sorunsuz olacak şekilde projelendirip, çiftçilerimize ekipman desteği olarak geri dönmesini sağlıyoruz. Bu ekipmanların projelendirilip üretilmesi noktasında öncelik Karaman makine üreticileri olacak şekilde, yurdun her tarafından uzman makine ekipman üreticileri ile koordinasyonlu şekilde çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Ekipman Desteği kapsamında Toz Kükürt Atma Makinasını  ilimiz Seyithasan Köyüne teslim etmiş bulunmaktayız. Karaman Ziraat Odası olarak ilerleyen zamanda da Çiftçilerimize ekipman desteklerimiz hız kesmeden devam edecektir" dedi.

 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık