Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

28 Mart 2024, Perşembe

Son dakika Karaman haberleri

‘Delilik Bu’ Tiyatro severlerle Buluştu

‘Delilik Bu’ Tiyatro severlerle Buluştu

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program Topluluk Başkanı Levent Korkmaz’ın açılış konuşması ile devam etti. Korkmaz yeni kurulun bir topluluk olduklarını belirterek, “Tiyatro, halkı temsil eder ve bilgilendirmek amaçlı yapılır. Topluluğumuz da üniversitemizde sosyal faaliyet ve sosyal sorumlulukların artması amacıyla kurulan bir topluluk. Bu yola çıkarken bizden önce yapılmış iyi örnekleri ele aldık ve yapılanların üzerine koyarak daha iyisini yapmaya çalıştık. Bundan sonra da sizlerin beğenisini kazanacak yeni etkinliklerle karşınızda olmaya devam edeceğiz. Hepinize iyi seyirler.” dedi.  
Açılış konuşmasının ardından otogarda yaşanan komik olayları anlatan mizah içerikli oyun ile kadına şiddet konusunu işleyen ‘Delilik Bu’ isimli oyun sahne aldı. Mizahî oyun izleyenlere keyifli bir zaman geçirtirken kadına şiddet konusu duygusal anlar yaşattı. 
 İzleyicilerin büyük beğenisini toplayan tiyatro gösterimi, plaket takdimi ile sona erdi. 

 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık