Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

28 Mart 2024, Perşembe

Son dakika Karaman haberleri

DEVA Partisi İl Başkanı Demirer’den 23 Nisan Kutlaması

DEVA Partisi İl Başkanı Demirer’den 23 Nisan Kutlaması

DEVA Partisi Karaman İl Başkanı Mustafa Burak DEMİRER mesajında: “23 Nisan 1920’de Ankara’da toplanan ve ulus egemenliğini temsil eden Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) kuruluş yıldönümü, Türkiye’de ve KKTC’de bayram olarak kutlanmaktadır. TBMM Kurucu Meclis niteliği taşıdığı için aynı zamanda bu tarih, doğal olarak bir ulusun kendi egemenliğine dayalı yeni bir devleti kurduğunu da tüm dünyaya ilan ettiği tarihtir.” dedi.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk ‘ün Türkiye Büyük Millet Meclisi ‘nin açıldığı bugünü bayram olarak çocuklara armağan etmesi çocuklara verdiği değerin ve duyduğu güvenin en büyük göstergesidir. 23 Nisan, dünyadaki tek çocuk bayramı olma özelliği de taşıyarak dünya çocukları arasında dostluk, kardeşlik ve sevgi bağlarının pekiştirilmesine katkıda bulunması açısından büyük öneme sahiptir. 
Ulusal egemenlik, Atatürk'ün Ulusal Mücadele'nin ilk günlerinden itibaren açıkça ortaya koyduğu, ısrarla vurguladığı ve uyguladığı bir temel ilkedir. Bugünün dünyasında bile bu temel ilkenin ne kadar önemli olduğunu görmek, düşünüldüğü kadar zor olmamaktadır. Bunu yaşatacak olan da çocuklarımız ve gençlerimizdir. Emanetimizin emin ellerde olduğunu çok iyi biliyoruz.
Unutulmamalıdır ki; çocuklarımız Türkiye Cumhuriyeti Devleti ‘nin teminatıdır, barışın ve umudun simgesidir. Dolayısıyla Türk çocuklarını mutlu edebilmek, onlara iyi bir gelecek sunabilmek, çocuklarımızı milli ve manevi değerler aşılayarak, topluma faydalı bireyler oluşturmak hepimizin görevidir.
Bu duygularla, 23 Nisan’ı çocuklarımıza armağan eden başta Gazi Mustafa Kemal olmak üzere, Meclisimizde kuruluşundan itibaren hizmeti geçen tüm büyüklerimizi ve bu kuruluşun mimarı aziz şehitlerimizi minnet ve şükranla anıyorum. Geleceğimizin teminatı olan sevgili çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı ve Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 101. yıldönümünü en içten duygularımla kutluyorum.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 1 Kızgın 0
yukarı çık