Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

02 Mayıs 2024, Perşembe

Son dakika Karaman haberleri

Devlet Hastanesi İki Bakanla Açıldı

Devlet Hastanesi İki Bakanla Açıldı

 450 Yatak Kapasiteli Yeni Karaman Devlet Hastanesinin Açılışı Sağlık Bakanı  Uzm. Dr. Sayın Mehmet Müezzinoğlu ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Sayın Lütfi Elvan’ın katılımlarıyla gerçekleştirildi. 

17 Mart 2014 Pazartesi günü saat 17.00’de gerçekleştirilen açılış törenine Sağlık Bakanı Uzm. Dr. Sayın Mehmet Müezzinoğlu ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Sayın Lütfi Elvan, Vali Murat Koca, Karaman Milletvekili Mevlüt Akgün, protokol üyeleri, sağlık çalışanları ve vatandaşlar katıldı. 

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda sinevizyon gösterisinin ardından kürsüye gelen Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Sayın Lütfi Elvan yaptığı konuşmasında “Gerek ülkemizde gerekse ilimizde sağlık alanında önemli çalışmalar yapılmaktadır. Karaman sağlık alanında çok önemli bir hizmete kavuşmuştur. Yeni hastanemizin ilimize ve bölgemize hayırlı olmasını diliyorum. Karaman Devlet Hastanemizin açılışına katılmak için ilimize gelen değerli hemşehrimiz Sağlık Bakanımız Uz. Dr. Sayın Mehmet Müezzinoğlu’na teşekkür ediyorum.”dedi. 

Sağlık Bakanı Uz. Dr. Sayın Mehmet Müezzinoğlu ise Atalarının yurdu Karaman’da olmaktan mutluluk duyduğunu dile getirdiği konuşmasında “ Bugün atayurdum Karaman’da olmaktan ve böyle modern bir hastanenin açılışına katılmaktan son derece mutluluk duyuyorum.  Karaman en uygun, en son teknolojiye sahip, tıbbi cihaz ve ekipmanları açısından tam donanımlı 450 yatak kapasiteli bir hastaneye kavuşmuştur. Yeni Devlet Hastanesi, Karaman’da ki  sağlık hizmetlerinin kalitesini arttıracaktır. Yeni hastanenin Karamanlı vatandaşlarımıza, sağlık çalışanlarımıza ve bölgemize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi. Bakan Müezzinoğlu konuşmasının devamında sağlık alanında son yıllarda yapılan yatırımlar hakkında bilgi verdi.

 

Yapılan konuşmaların ardından Sağlık Bakanı Uzm. Dr. Sayın Mehmet Müezzinoğlu, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Sayın Lütfi Elvan ile Vali Murat Koca ve protokol üyeleri tarafından kurdelanın kesilmesiyle yeni hastanenin açılışı gerçekleştirildi. Açılış programı hastanenin protokol üyeleri tarafından gezilmesiyle sona erdi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık