Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

29 Mart 2024, Cuma

Son dakika Karaman haberleri

Eğitime Destek Platformu, İl Müdürü Çalışkan’ı Ziyaret Etti

Eğitime Destek Platformu, İl Müdürü Çalışkan’ı Ziyaret Etti

Ziyaret; Karaman Eğitime Destek Platformu Yönetim Kurulu Başkanı Tevfik Baran ve yönetim kurulu üyeleri Hasibe Ceylan, Mehmet Emin Uyan, Mehmet Sarı, Murat Gök, Raşit Bayrak, Yakup Budak ve Yunus Özdemir’in katılımıyla gerçekleşti.
Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olması temennisinde bulunularak Karaman eğitim öğretimine ilişkin istişarelerde bulunuldu. Eğitime Destek Platformu olarak eğitim çağındaki bütün çocukların ve gençlerin, milli ve manevi değerlerle yetişmesi için alt yapı oluşturmak ve aynı gayeye sahip STK’lar arasında ortak koordinasyon ve işbirliği sağlamak için çalışmalar yürütüldüğünü belirttiler. Eğitim çalışmaları ve projeler hakkında İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan’a bilgi vererek fikir alışverişinde bulundular.
İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek Eğitime Destek Platformuna çalışmalarında başarılar diledi.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık