Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

29 Mart 2024, Cuma

Son dakika Karaman haberleri

Emekli Ve İşçi Konutlarında Anahtar Teslimi Başladı

Emekli Ve İşçi Konutlarında Anahtar Teslimi Başladı

        TOKİ tarafından Kırbağı Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Emekli ve Dar Gelirli konutlarında hak sahiplerine anahtar teslimleri başladı. Şantiye alanında yapılan konut teslimine, Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan da katılarak konut sahibi olan vatandaşlara hayırlı olsun dileklerini iletti. TOKİ'nin dar ve orta gelirlileri ev sahibi yapmaya devam edeceğini belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan; anahtarlarını teslim almaya gelen ailelere huzur, refah ve mutluluk içerisinde kendi evlerinde oturmaları temennisinde bulundu.

 

        Konutları ve yapılan çevre düzenlemesini inceleyen Başkan Çalışkan yaptığı açıklamada şunları söyledi:

        “Belediyemiz ve TOKİ işbirliği ile gerçekleştirilen bir konut projesini daha teslim etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. 998 konuttan oluşan bu proje ile Emekli ve Alt ve Gelir grubu vatandaşlarımız kira öder gibi kendi evlerinin sahibi olacaklar. Konut teslimleri bugün (2 Nisan 2018 Pazartesi) itibari ile başladı ve 30 Nisan 2018 tarihine kadar devam edecek. Bu proje sadece 998 konuttan ibaret değil. Okulları, alışveriş merkezi, camisi, çocuk oyun alanları, çevre düzenlemesi ve otopark gibi birçok sosyal donatı ve altyapıyı da içerisinde barındırıyor. Konut sahibi olan tüm vatandaşlarımıza hayırlı olmasını ve huzur içerisinde oturmalarını diliyorum. TOKİ ile birlikte yeni projeler gerçekleştirerek vatandaşlarımızı ev sahibi yapmaya devam edeceğiz.”

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık