Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

28 Mart 2024, Perşembe

Son dakika Karaman haberleri

Engel Tanımayan Salim İmren’den 2 Altın 1 Gümüş Madalya

Engel Tanımayan Salim İmren’den 2 Altın 1 Gümüş Madalya

Samsun’da düzenlenen Okullararası Bedensel Engelliler Yüzme Türkiye Şampiyonası yarışmasında 50 metre serbest ve 100 metre sırtüstü stilde altın, 100 metre serbest stilde gümüş madalya kazanan Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Salim İmren, Okul Müdürü Muhammet Ali Fatih, Beden Eğitimi Öğretmeni Seyhan Selağzı ile birlikte İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu’nu ziyaret etti.
Samsun’un ev sahipliğinde Atakum Olimpik Yüzme Havuzunda gerçekleştirilen Okullararası Bedensel Engelliler Yüzme Türkiye Şampiyonasında zorlu ve çekişmeli geçen yarışlar sonunda gençler kategorisinde Salim İmren 50 metre serbest ve 100 metre sırtüstü stilde altın, 100 metre serbest stilde gümüş madalya kazanarak bu büyük başarıya imza attı.
Başarılı sporcu Salim İmren, Okul Müdürü Muhammet Ali Fatih, Beden Eğitimi Öğretmeni Seyhan Selağzı ile birlikte İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu’nu ziyaret ederek başarısının mutluluğunu İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu ile paylaştı. 
Salim İmren’i başarısı ile gurur duyduklarını belirten İl Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, “Okullararası Bedensel Engelliler Yüzme Türkiye Şampiyonası’nda 2 altın, 1 gümüş madalya alma başarısı göstererek engel tanımayan öğrencimizi yürekten tebrik ediyorum. Salim başarı öyküsü ile diğer öğrencilerimize de örnek olmuştur. Şampiyonada kazanılan madalyalarda emeği geçen okul yöneticilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyor, öğrencimizin başarılarının devamını diliyorum” dedi.
Ziyaret, İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu’nun başarılı sporcuyu ödüllendirmesi ve günün anısına çekilen fotoğraflarla sona erdi.  

 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık