Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

29 Mart 2024, Cuma

Son dakika Karaman haberleri

Erhan Demircioğlu, Ar-Ge Ve İnovasyon Proje Pazarı'nda İkinci Oldu

Erhan Demircioğlu, Ar-Ge Ve İnovasyon Proje Pazarı'nda İkinci Oldu

Bülent Ecevit Üniversitesi tarafından 2 Mayıs Çarşamba günü düzenlenen yarışmaya 'Güneş Enerjisi İle Çalışan Oksihidrojen Cihazı İle Tekstil Boyama Atık Sularının Geri Kazanılması’ isimli projesi ile katılan Demircioğlu, 116 proje arasından ikincilik ödülüne layık bulundu.
Demircioğlu, 7 bin Tl'lik ödülünü Sezai Karakoç Kültür Merkezinde düzenlenen törenle Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çufalı ile Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir'in elinden aldı.
KMÜ öğrencisi Demircioğlu, başarısının ardından KMÜ Rektörü ve Mühendislik Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Mehmet Akgül'ü makamında ziyaret ederek projesi hakkında kendisine bilgi verdi. Projesinin tekstilde sürdürülebilir temiz üretime yönelik olduğunu ve boyama atık sularının oksihidrojen cihazıyla arıtılarak geri kazanılmasını öngördüğünü ifade eden Demircioğlu, gelecek hedefleri ile ilgili de Rektör Akgül ile bir süre sohbet etti.
Demircioğlu'nu başarısından dolayı tebrik eden Rektör Akgül ise kendisine 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık