Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

29 Mart 2024, Cuma

Son dakika Karaman haberleri

Ermenek Belediyesi Tarafından Sokak Hayvanları İçin Barınaklar Yapıldı

Ermenek Belediyesi Tarafından Sokak Hayvanları İçin Barınaklar Yapıldı

Kış günlerinin yaşandığı ilçede sokak hayvanları için zorlaşan hayat koşullarına bir nebze olsun yardımcı olmak amacıyla Ermenek Belediyesi tarafından yapılan hayvan barınağı yapım çalışmaları tamamlandı.
Yine aynı şekilde kedi sığınma evleri ilçenin çeşitli yerlerine konularak sokak hayvanlarının kışın soğuk havadan biraz olsun etkilenmemesi sağlandı.
Belediye Başkanı Atila Zorlu’nun yaptığı açıklamada, Sokak hayvanlarının başıboş gezmeleri çocuklarımıza, kadınlarımıza ve tüm vatandaşlarımıza ciddi manada rahatsızlık vermekteydi. Tabi bizim inanç ve yaşam biçimimize göre hayvan hakları da bir haktır ve hayvanlarımıza da itinalı bir şekilde davranmalıyız. Bu barınağı yapmamızın gayesi, şehrimizde başıboş dolaşıp halkımız açısından tehdit oluşturan başıboş sokak hayvanlarını burada toplayıp bakımlarını yapıp, onlar için de iyi bir yaşam alanı oluşturmaktır şeklinde konuştu.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık