Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

29 Mart 2024, Cuma

Son dakika Karaman haberleri

Eyüp Çayır İl Genel Meclis Başkanı Oldu

Eyüp Çayır İl Genel Meclis Başkanı Oldu

Karaman İl Genel Meclisi Başkanlığında olağan seçim yapıldı. Mevcut Başkan Adem Kapar’ın aday olmadığı seçimde iki başkan adayı yarıştı. Seçimde AK Partili adaylar Ermenek İl Genel Meclisi Üyesi Eyüp Çayır ve Karaman İl Genel Meclisi Üyesi Mustafa Yangöz yarıştı. Yapılan kapalı oylama sonucunda Eyüp Çayır 10 oy olarak Karaman İl Genel Meclisi Başkanı oldu. Diğer aday Mustafa Yangöz ise 7 oyda kaldı.
Yeni başkan Eyüp Çayır görevi eski başkan Adem Kapar’dan devraldı. Devir teslim töreninde başkan Eyüp Çayır, Adem Kapar’a teşekkür ederek hediye verdi.
 
ÇAYIR; “Hep beraber mücadele edeceğiz”
 
3 yıl boyunca Karaman İl Genel Meclisi Başkanlığını yürütecek olan Eyüp Çayır yaptığı konuşmada, “İl Genel Meclis Başkanlığı seçimimizi hayırlısı ile gerçekleştirdik. Arkadaşlarımızın teveccühü ile meclis başkanlığını 17 yıldır beraber çalıştığım, 3 yıldır da başkanlığını yaptığım değerli büyüğüm Adem Kapar’dan teslim almaktan onurluyum ve gururluyum. Kendisinin bugüne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Allah ondan razı olsun. Ayrıca aday olan arkadaşımız Mustafa Yangöz’ü de tebrik ediyorum. Biz hep beraberiz. Bundan sonra da hiçbir siyasi ayrımı yapmadan kesinlikle dedikodulara mahal vermeden Karamanımızın en ücra köşesine hizmet etmek için mücadele edeceğiz. Hep beraber mücadele edeceğiz. İnşallah Karamanımıza daha çok hizmet etmeye talibiz. Hepimiz bu hizmette beraber olacağız. Siyasi görüş farklıklarımız olsa bile kararlarımızı oy birliği ile alınması için mücadele edeceğiz. Ben tüm arkadaşlara gösterdikleri teveccüh için teşekkür ediyor saygılar sunuyorum.” İfadelerine yer verdi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık