Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

20 Nisan 2024, Cumartesi

Son dakika Karaman haberleri

Gençler Judo İl Birinciliği Müsabakaları Sona Erdi

Gençler Judo İl Birinciliği Müsabakaları Sona Erdi

2018-2019 eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte Karaman’da Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde farklı spor branşlarında düzenlenen okullararası il birinciliği müsabakaları Atatürk Spor Kompleksi Judo Salonu’nda düzenlenen judo müsabakaları ile devam etti. Toplam 9 sıklette gerçekleştirilen ve 5 okuldan 30 sporcunun yer aldığı müsabakalarda sporcular okullarını en iyi şekilde temsil etmek ve birincilik kürsüsünde yer almak için mücadele etti. 
Çekişmeli ve bir o kadar heyecanlı geçen müsabakalar sonunda erkeklerde Spor Lisesi birinci, Kazımkarabekir Çok Programlı Anadolu Lisesi ikinci oldu. Kızlarda ise Spor Lisesi birinci, Abdullah Tayyar Anadolu Lisesi ikinci, Kazımkarabekir Çok Programlı Anadolu Lisesi üçüncü oldu. Müsabakalar sonunda her iki kategoride de şampiyonluğa ulaşan Spor Lisesi, Türkiye Şampiyonası grup müsabakalarında Karaman’ı temsil etmeye hak kazanandı.
Müsabakalar sonunda dereceye giren takım ve sporculara kupa ve madalyaları Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Mustafa Karadeniz, Beden Eğitimi Öğretmenleri ve antrenörler tarafından verildi.
Ferdi sıralamada alınan sonuç ise şöyle oldu;
50kg Erkekler
1.İsmail Ortapınar 2.Emin Aksay 3.Nurullah Aslan
60kg Erkekler
1.Enes Uysal 2.Mehmet Seçeli 3.Samet Serçeli 3.Eren Koçak
66kg Erkekler
1.Hüseyin Arslan 2.Mehmet Yağcı
73kg Erkekler
1.Selçuk Kanar
44kg Kızlar
1.İlayda Polat
48kg Kızlar
1.Feyza Koç
52kg Kızlar
1.Esra Coşar
57kg Kızlar
1.Fatma Nur Altınbaş
63kg Kızlar
1.Erva Nur Şimşek 2.Esra Türegün
80kg Kızlar
1.Beyza Nur Arı

 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık