Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

18 Nisan 2024, Perşembe

Son dakika Karaman haberleri

Göksu Taşeli Havzası Kalkınma Projesi 1. Hibe Müracaatları Başlıyor

Göksu Taşeli Havzası Kalkınma Projesi 1. Hibe Müracaatları Başlıyor

İlimiz Merkez ilçesinin kırsal ve dağlık bölgelerinde yer alan köyleri ile Ermenek, Sarıveliler ve Başyayla ilçelerinde uygulanmakta olan Göksu Taşeli Havzası Kalkınma Projesinde 2018 yılından bu yana çeşitli yatırım konularında bireysel hibe programları uygulanmaktadır. 

Proje kapsamında 2018 yılından bu güne kadar gerçekleştirilen hibe programlarından faydalanan 290 çiftçimize toplam 8,4 Milyon lira hibe desteği verildiğini belirten İl Tarım ve Orman Müdürü Yusuf ŞAHİNBAŞ; Çilek bahçesi kurulumu, jeomembran havuz, sebze serası, mantar serası ve güneş enerjili bireysel damla sulama sistemi konularında 2021 yılı 1. Hibe Programı çağrısına çıkılacağını söyledi. 

İl Müdürü ŞAHİNBAŞ; proje sahasında ikamet eden çiftçilerimizin yukarıda açıklanan yatırım konuları ile ilgili başvurularını 14 Haziran - 02 Temmuz 2021 tarihleri arasında İl Tarım ve Orman Müdürlüğümüz ile Ermenek, Sarıveliler ve Başyayla İlçe Müdürlüklerimize yapabileceklerini,  Göksu Taşeli Havzası Kalkınma Projesinin proje sahasında bulunan çiftçilerimizin gelir seviyelerinin arttırılması konusunda iyi bir fırsat olduğunu, 2018 yılından buyana birçok çiftçimizin hibe programlarından faydalandığını ifade ederek başvuruları alınacak olan 2021 yılı 1. Hibe Programının proje sahasındaki tüm çiftçilerimize hayırlı olması temennisinde bulundu.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık