Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

28 Mart 2024, Perşembe

Son dakika Karaman haberleri

Göktepe Yatılı Bölge Ortaokulu Öğrencileri Z Kütüphaneye Kavuştu

Göktepe Yatılı Bölge Ortaokulu Öğrencileri Z Kütüphaneye Kavuştu

İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu ve beraberindeki heyet, ilk olarak Sarıveliler Kaymakamı Emrah Uzun’u ziyaret etti. Daha sonra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret eden Kuntoğlu, ardından, Göktepe Yatılı Bölge Ortaokulundaki Z Kütüphane açılışı ve Filoğrafi Sergisine katıldı.
Açılışa; Sarıveliler Kaymakamı Emrah Uzun, Sarıveliler Belediye Başkanı Hayri Samur, Göktepe Belediye Başkanı Osman Talay, İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan, Sarıveliler İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çağlayan, daire amirleri, okul yöneticileri, öğretmenler, öğrenciler ve davetliler katıldılar.  
Protokol üyelerinin açılış kurdelesini kesmesinin ardından Sarıveliler İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çağlayan, Z Kütüphane ve Filoğrafi Sergisi hakkında bilgiler verdi. Kütüphanede ve Filoğrafi Sergisinde incelemelerde bulunan İl Müdürü Mevlüt Kuntoğlu ve beraberindekiler kütüphanenin kurulmasında ve sergide emeği geçenlere teşekkür ederek öğrencilerin sunulan bu güzel imkândan en iyi şekilde faydalanmasını söyledi.  
Kütüphane açılışı ardından İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu muharrem ayı münasebetiyle Göktepe Yatılı Bölge Ortaokulu tarafından düzenlenen aşure etkinliğine katıldı.
İl Müdürü Kuntoğlu ayrıca Adiller Şehit Öğretmen Ali Yıldız İlkokulu bünyesindeki anasınıfının açılışını gerçekleştirdi. Minik öğrencilerle yakından ilgilenen Kuntoğlu onlarla sohbet etti. Açılışın ardından İl Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, Adiller Şehit Öğretmen Ali Yıldız İlkokulundaki öğretmenlerle bir araya geldi.
İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu ve beraberindekiler Sarıveliler ilçesinde gerçekleştirdikleri açılışın ardından Başyayla İlçesine geçerek Başyayla Kaymakamı Çağlar Tekin’i makamında ziyaret ettiler.
Ziyaretler günün anısına çekilen fotoğraflarla son buldu.

 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık