Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

29 Mart 2024, Cuma

Son dakika Karaman haberleri

Güçlü Türkiye Biz Gençlerin Omzunda Yükselecektir

Güçlü Türkiye Biz Gençlerin Omzunda Yükselecektir

Kurulduğu günden bu yana  tüm ülkede yapılamaz denilen birçok hizmet AK Parti hükümetleri ile gerçekleşmiştir. Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde başlayan bu kutlu dava kısa süre içerisinde milletimizin büyük teveccühüne mazhar olmuştur. 15 yıl önce ekonomisi ve ve tüm kurumları neredeyse iflas etmiş bir ülkeyi, bugün baştan başa yeniden ayağa kaldırmış, halkının yüzünü güldürmüş bir AK Parti ile geleceğe yürüyoruz. 
 İlk olarak 2007 yılında gençlik kollarında adım attığım bu kutlu davanın bir neferi olmaktan, her zaman gurur duyduğumu ayrıca belirtmek isterim.Bizler haksız güçlülere karşı haklı güçsüzlerin yanında yer almayı kendisine şiar edinmiş bir anlayışın temsilcileriyiz. İnsanı merkezine alan özellikle gençlere ve kadınlara tüm kademelerinde büyük önem veren AK Parti asla bir ideoloji partisi olmamıştır. 
AK Parti, tüm Türkiye’deki teşkilatları ile milletle bütünleşen, mesajlarını yine teşkilatlar sayesinde millete ulaştıran ve bu sayede Türkiye’de ekonomik ve siyasi istikrarı tesis eden büyük bir ailedir. AK Parti ile Türkiye, az zamanda, siyasi, ekonomik, sosyal ve kültürel anlamda dünyanın en saygın, en itibarlı ülkelerinden biri haline geldi. Bu başarılarda isimleri her zaman öne çıkmayan teşkilatlarımızın, dava arkadaşlarımızın, alnı ak gönüldaşlarımızın sadakati, vefası, alın teri, ve gece gündüz demeyen yoğun mesaisi vardır. 
TEŞKİLATLARIMIZIN FEKADARLIKLARI ASLA GÖRMEZDEN GELİNEMEZ
Hangi makam ve mevkide olursak olalım, temsil ettiğimiz gücün kaynağının öncelikle teşkilat mensuplarımızın büyük ve ak yürekleri olduğunu hiçbir zaman unutmadık, unutmayacağız. Bizler dünyamızı bir güneş gibi aydınlatan medeniyetimizin günümüzdeki sancaktarları, bayraktarları olmaya ahdetmiş bir siyasi anlayışın temsilcileriyiz.
AK Parti bugün bir dünya markası ise genel başkanımız, liderimiz, Cumhurbaşkanımız bir dünya lideri ise Başbakanımız Binali Yıldırım hizmet siyasetinin dünyadaki önde gelen isimlerinden biri ise bu teşkilatların fedakâr çalışmaları sayesindedir.
GÜÇLÜ TÜRKİYE BİZ GENÇLERİN OMZUNDA YÜKSELECEKTİR

Ülkemiz, son günlerde zorlu bir süreçten geçiyor. 17-25 Aralık kumpası,  Gezi Parkı eylemleri ile başlayan hainlik 15 Temmuz 2016’da zirveye ulaşmıştır. Aziz milletimiz hain FETÖ/PDY ve bunların dışarıdaki işbirlikçilerinin darbe girişimleri, işgal teşebbüsleri ile karşı karşıya kalmıştır. 15 Temmuz’da milletimizin tankını, topunu, silahını yine milletimize doğrulttular. Ama unuttukları bir şey vardı. Bu millet tarihi boyunca üç buçuk soysuza asla zağarlık yapmamış, asla boyun eğmemiş, canı pahasına vatanını müdafaa etmişti. O karanlık gece özellikle genç arkadaşlarımızın, kardeşlerimizin gözünü kırpmadan tankların topların üzerine yürümeleri, hainlerin kalleş emellerine ulaşmalarının önüne geçmiştir. Çünkü biz gençler “Cehennem olsa gelen göğsümüzde söndürürüz; Bu yol ki Hak yoludur dönme bilmeyiz yürürüz!” diyen ecdadın torunlarıyız. Güçlü Türkiye, aydınlık gelecek biz gençlerin omzunda yükselecektir. 

ÜLKEMİZ VE KARAMANIMIZ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ ÜRETECEĞİZ
Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın “ Siyasette gençlere yer vermek ustalığın şiarındandır” sözlerini kendimize işaret bilerek bu kutlu yolda millete hizmet adına bende varım diyorum. Ülkemizin ve Karaman’ımızın hak ettiği yere gelmesi, liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önümüze koyduğu 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine ulaşması için fedakârca zaman ve mekan mefhumu olmadan var gücümüzle üreteceğiz, çalışacağız. Vatanımız, devletimiz ve milletimizin bekası uğruna sorumluluk almak, ülkemizin ve Karaman’ımızın her alanda büyümesi ve gelişmesine katkı sağlamak ve bu anlayışla çalışmak için 24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan Genel Seçimlerde milletvekili aday adayı oldum. Genç kardeşlerimizinden, saygıdeğer hanımlardan ve eli öpülesi büyüklerimden destek istiyorum.
Sözlerime son verirken bir kez daha 24 Haziran Genel Seçimlerinin, ülkemize, milletimize, Karaman’ımıza tüm siyasi partilerimize ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah’tan diliyor, tüm Karamanlı hemşehrilerimi saygı, sevgi ve muhabbetle selamlıyorum. Allah Yâr ve Yardımcımız olsun

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık