Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

28 Mart 2024, Perşembe

Son dakika Karaman haberleri

Haydi Çocuklar, Kalemlerle ve Fırçalarla 23 Nisanı Anlatmaya

Haydi Çocuklar, Kalemlerle ve Fırçalarla 23 Nisanı Anlatmaya

Koronavirüs (Covid-19) salgınını önleme tedbirleri kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan uzaktan eğitim sürecinde öğrenciler bir taraftan EBA ve TRT EBA TV aracılığıyla ders görürken bir taraftan da çeşitli etkinlikler ve oyunlarla evde kalınan süreyi verimli geçirmek hedefleniyor. 
Bu kapsamda Karaman İl Milli Eğitim Müdürlüğünün organize ederek düzenlemiş olduğu ve öğrenciler kadar velilerin de sıkı takip ettiği ödüllü resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarının üçüncüsünde, yaklaşan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle konu olarak “TBMM’nin Açılışının 100. Yılında 23 Nisan ve Dünya Çocukları” belirlendi. 
Okulöncesi öğrencilerinin resim, ilkokul öğrencilerinin şiir ve ortaokul öğrencilerinin kompozisyon dalındaki eserleriyle katılacağı yarışmada okulöncesi kategorisindeki birinciye oyun setleri, ilkokul kategorisindeki birinciye bisiklet ve ortaokul kategorisinde ise tablet bilgisayar hediye edilecek.
Yarışmaya katılım sağlayacak öğrenciler, 19 Nisan 2020 Pazar gününe kadar eserlerini memkaraman@gmail.com e-posta adresine gönderecek. Eser sahibi öğrenciler, okul adı ve sınıf bilgilerinin yanı sıra ismi ve soyadıyla birlikte isterse evde çekilmiş fotoğrafını da gönderebilecek. Yarışma sonuçları 23 Nisan haftasında duyurulacak.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık