Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

24 Nisan 2024, Çarşamba

Son dakika Karaman haberleri

Haydi, Karaman Gün Takımımıza destek verme günü

Haydi, Karaman Gün Takımımıza destek verme günü

Karaman Belediye Spor bu hafta tarihi maçlardan birine ev sahipliği yapacak. Manavgat Belediyespor’la kendi sahasında karşılaşacak olan Karaman Belediyespor yönetimi tüm KARAMAN halkını takımı desteklemeye davet etti.
 
Karaman BelediyeSpor Yönetimi yaptığı basın açıklamasında; “ Bu hafta Karaman’da tarihi bir maça çıkacağız. Kendi sahamızda Manavgat Belediyesporu ağırlayacağız. Biz inanıyoruz ki Karaman Belediyespor’umuz bu şehrin ortak paydası, birleştirici gücüdür. Bu bağlamda pazar günü saat:14:00’de Kemal kaynaş stadyumunda oynayacağımız müsabakaya Karaman Valimiz, milletvekillerimiz, belediye Başkanımız başta olmak üzere, Bütün Siyasi Parti ve STK temsilcilerini, Karamanımızdaki İş adamlarımızı ve tüm sporseverlerimizi davet ediyoruz. Bu takım hepimizindir. Sahip çıkmak ve desteklemek hepimizin görevidir. takımıdır. Biz inanıyoruz ki birlik ve beraberlik içerisinde hareket ettiğimiz müddetçe başaramayacağımız hiçbirşey yoktur. 26 Mart pazar saat 14:00’de hepimiz tribündeyiz. Sen yoksan bir kişi eksiğiz.” Denildi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık