Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

29 Mart 2024, Cuma

Son dakika Karaman haberleri

İç Sularda Su Ürünleri Av Yasağı Başladı

İç Sularda Su Ürünleri Av Yasağı Başladı

İlimiz sınırları içerisinde bulunan baraj, göl, gölet ve bağlantılı bütün iç sularında av yasağı 15 Mart 2020 tarihi itibari ile başlamıştır. Su ürünleri kaynaklarının korunması ve sürdürülebilir olarak kullanılabilmesi amacıyla "1380 sayılı Su Ürünleri Kanunu ve buna istinaden çıkarılan 4/1 ve 4/2 numaralı Tebliğlerde iç sularımızda, 15 Mart -15 Haziran tarihleri arasında Sazangiller (Cyprinidae) familyasına ait türler ve diğer türlerin avcılığı, nakli ve satılması yasaklanmıştır. 
Av yasağı döneminde yasaklanan av araç gereçlerinin avlanma mahallinde bulundurulması yasaktır. 15 Haziran' a kadar sürecek olan av yasağı döneminde yapılacak olan denetimlerde, her türlü av araç ve gereçleri ile  avlanmaya hiçbir şekilde müsaade edilmeyecektir.  Yasağa uymayanlar hakkında 1380 sayılı Su Ürünleri Kanunu Kapsamında İdari Para Cezası uygulanacaktır.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık