Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

29 Mart 2024, Cuma

Son dakika Karaman haberleri

İl Genel Meclisi Başkanı Adem Kapar’ın Kadir Gecesi Ve Ramazan Bayramı Mesajı

İl Genel Meclisi Başkanı Adem Kapar’ın  Kadir Gecesi Ve Ramazan Bayramı Mesajı

Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş ayı olan mübarek Ramazan ayını geride bırakıyoruz. Ramazan ayının sonlarına yaklaşırken, inananların heyecanla beklediği mübarek Kadir Gecesi’ne eriştik. Akabinde de Bayrama erişeceğiz inşallah. 
Allah’ın rahmetinin üzerimizde olacağı bu bin aydan hayırlı gecede, yüreklerimiz ibadetle çarpsın, gönüllerimiz bir olsun. 
Başta ülkemiz ve gönül coğrafyamız olmak üzere bütün İslam âleminin mübarek Kadir Gecelerini en güzel dilek ve duygularla tebrik ediyor; Kadir Gecesinin feyz ve bereketinden hepimizin nasiplenmesini, dua ve niyazlarımızın kabul olmasını, topyekûn insanlığın ve bilhassa İslam dünyasının geçmekte olduğu zorlu süreçten bir an evvel kurtulmasını, akan kan ve gözyaşının zaman kaybetmeden durmasını, Ramazan Bayramına sağlık, afiyet içerisinde huzur ve mutlulukla erişebilmeyi Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum. 
Kadir Gecenizin dünyevi ve uhrevi sıkıntılardan kurtuluşunuza vesile olması dileğiyle; huzur ve mutlulukla Bayrama kavuşmayı temenni eder, saygılar sunarım.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık