Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

19 Nisan 2024, Cuma

Son dakika Karaman haberleri

İl Genel Meclisinde Son Toplantısı Yapıldı

İl Genel Meclisinde Son Toplantısı Yapıldı

Toplantı gündeminin tamamlanmasının ardından Meclis Üyeleri tek tek söz alarak duygu ve düşüncelerini dile getirdiler. Son olarak bir konuşma yapan İl Genel Meclisi Başkanı Adem KAPAR, herkesin geçmiş kandilini bir kez daha tebrik etti ve tüm kadınlarımızın Dünya Kadınlar gününü kutlayarak, Meclis Üyeleri İftadiye YILDIZ ve Zahide HIDIR’a karanfil hediye etti. 
KAPAR konuşmasını: “Birlikte geçirdiğimiz beş yılın son toplantılarını bugün itibari ile tamamladık. Ay sonunda yapılacak olan seçimlerde aday olan tüm arkadaşlarıma başarılar diliyor, aday olmayan arkadaşlarıma ise bu zamana kadar verdikleri emek ve hizmetler için teşekkürlerimi sunuyorum. Beş yıllık görev süresinde her birimiz Vatandaşımız ile İdaremiz arasında üstlendiğimiz köprü olma görevini layığı ile yerine getirebilmek için çalıştık. Aldığımız kararların çoğunu oy birliği ile alarak uyum içinde çalıştık. Yeni dönemde de İl Özel İdaremizin ve İl Genel Meclisimizin Karamanımız için daha verimli işler yapacağına inancım tam. Ben şimdiden yeni dönemde çalışacak Meclisimize de başarılar diliyor, bu süreçte bizlere desteklerini esirgemeyen başta Sayın Valimiz Fahri MERAL olmak üzere, Milletvekillerimiz Sn. Recep ŞEKER ve Oğuzhan ESER’e; siz değerli Meclis Üyesi arkadaşlarıma, İl Özel İdaresi Genel Sekreter V. Ali Yener TERLEMEZ’e, İl Özel İdaresi Birim Müdürlerimiz ile teknik ve idari kadroda çalışan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.” Diyerek sonlandırdı.
Toplantı birlikte çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık