Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

29 Mart 2024, Cuma

Son dakika Karaman haberleri

İl Müdürü Çalışkan, Ara Tatile İlişkin Bilgiler Verdi

İl Müdürü Çalışkan, Ara Tatile İlişkin Bilgiler Verdi

İlimizde gerçekleştirilecek etkinliklerle ilgili bilgi veren İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan öğrencilerin on hafta süren eğitim öğretim sürecinin ardından bir haftalık ara tatil ile mola vereceklerini dile getirdi. Kültürden sanata, spordan doğaya, bilimden değerlerimize uzanan geniş bir yelpazede etkinliklerin planlandığını belirten İl Müdürü Mehmet Çalışkan “Öğrencilerimizin nitelikli bir dinlenme süreci yaşamaları için Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz başta olmak üzere kurumlarımızla iş birliği içerisinde gerçekleştirilecek etkinlik planlamaları yaptık.” dedi.
Veliler ve öğrencilerin 18-22 Kasım tarihleri arasında, 5 günlük sürede ilimizde yapılacak faaliyetler hakkında Milli Eğitim Bakanlığının 'aratatil.meb.gov.tr' adresinden bilgi alabileceğini ifade eden İl Müdürü Çalışkan “Öğrencilerimiz bu süre içerisinde yüzmeden, sinemaya, çeşitli sanat dallarından kodlama çalışmalarına kadar zengin bir içerikle yaparak yaşayarak hayata katılacakları, mantık ve muhakeme kabiliyetlerini geliştirecekleri ve yeteneklerini keşfedecekleri etkinlikler bulabilecek.” şeklinde konuştu.
Öğrencilerin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki etkinliklere katılmak için kayıt yaptırmaları gerektiğini vurgulayan İl Müdürü Çalışkan “Ara tatilde öğrencilerimiz için Müdürlüğümüzce planlanan etkinlikler doğrultusunda Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Gençlik Merkezi bünyesinde gerçekleştirilecek faaliyetler için öğrencilerimizin 18 Kasım 2019 Pazartesi günü saat 09.00'dan itibaren bu kurumlara kayıt yaptırmaları gerekiyor. Çocuklarımızın yalnızca aklını değil ruhlarını da besleyen, onlara bir ufuk açacak olan ara tatil etkinliklerine tüm öğrencilerimizi bekliyoruz.” sözleriyle konuşmasına devam etti. 
Ara tatil süresince öğretmenlere yönelik de etkinliklerin yapılacağını söyleyen Çalışkan “Alanında yetkin akademisyen ve uzmanlarla Rehberlik ve Araştırma Merkezimiz tarafından 2023 Eğitim Vizyonu’na yönelik Eğitim Uygulamaları Zirvesi gerçekleştirilecek. Ayrıca BİLSEM için öğrenci tanılama eğitimleri verilecek.” dedi.
İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan verimli bir tatil geçirilmesi dilekleriyle konuşmasına son verdi.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık