Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

20 Nisan 2024, Cumartesi

Son dakika Karaman haberleri

İl Özel İdaresi Çalışmaları Tüm Hızıyla Devam Ediyor

İl Özel İdaresi  Çalışmaları   Tüm Hızıyla Devam Ediyor

İl Genel Meclisi Başkanı Adem Kapar, İl Genel Meclisi Üyesi Osman AYDIN ve İl Özel İdaresi Tarımsal Hizmetler müdürü ile birlikte İlimiz Merkez İlçesi Dağkonak Köyü'nü ziyaret etti.

Cuma namazından sonra köy meydanında köylülerle bir araya gelen ve köyün güncel sorunlarını değerlendiren KAPAR ve beraberindeki yetkililer, Köy Muhtarı Ali ÇETİN ile birlikte sorunların çözümü ve eksiklerin giderilmesi için istişarelerde bulundular.

Dağkonak Köylüleri ve İl Özel İdaresi işbirliği ile yeni yapılan İmam Evi'ni görerek eksiklerini değerlendiren KAPAR ve beraberindekiler köye yeni yapılan Kapalı Sistem Sulama Projesinin de son durumunu değerlendirerek birim müdüründen bilgi aldılar. 

Köylerimizin eksiklerini gidermeye devam ettiklerini, özellikle sulama ve yol gibi elzem konularda İdare olarak gerekli hassasiyet ve özverinin her zaman sürdürüleceğini dile getiren KAPAR, incelemelerinin ardından köyden ayrıldı

 

Sudurağında Tren Garı Servis Yolları Asfaltlanıyor

Devlet Demiryolları Su Durağı Tren İstasyonu üst geçit çalışmalarının uzamasından dolayı vatandaşın yaşadığı ulaşım mağduriyeti, istasyon servis yolunun asfaltlanmasıyla giderildi.

Makine ve ekipman desteği veren İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından asfaltlanan tren istasyonu servis yolu çalışmalarını yakından takip eden  Su Durağı Belediye Başkanı Derviş Mehmet CEYHAN, başta Sayın Valimiz Fahri MERAL olmak üzere İl Genel Meclisi Başkanı Adem KAPAR'a, İl Özel İdaresi Genel Sekreter V. Ali Yener TERLEMEZ'e ve İl Özel İdaresi Yol Şube Müdürü ve ekibine Sudurağı Kasabası ve şahsı adına, desteklerinden dolayı teşekkür ederek yapılan yolun  Sudurağı'na hayırlı olmasını diledi. 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık