Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

18 Nisan 2024, Perşembe

Son dakika Karaman haberleri

İl Özel İdaresi Olarak Neler Yapmıyoruz Ki?

İl Özel İdaresi Olarak Neler Yapmıyoruz Ki?

İl Genel Meclisi Başkanı Adem KAPAR, İl Özel İdaresi Genel Sekreter V. Ali Yener TERLEMEZ ve Yol Ulaşım Müdürü Hüseyin ALPARSLAN ile birlikte İl Özel İdaresinin birer birer tamamladığı çalışmaları yerinde incelemeyi sürdürüyor.
İl Özel İdaresi Ekiplerinin ‘Önce Yaya’ uygulaması kapsamında köylerimizde bulunan okullarda yaptıkları çalışmaları inceleyen KAPAR: “ İl Özel İdaresi olarak neler yapmıyoruz ki? Ekiplerimizi eğitim öğretim yılı başlamadan köylerimizde bulunan 35 okulumuzun önlerine ‘Önce Yaya’ geçitlerimizi yaptı. Ekiplerimizin emeğine sağlık.” Dedi.
Yaya geçitlerinin ardından Süleymanhacı köyümüzün sembolü olan Acıgölde göl yatağında temizlik çalışmalarını sürdüren İl Özel İdaresi İş Makinelerinin çalışmalarını inceleyen KAPAR: “Islah çalışmaları ardından tekrar dolan Süleymanhacı köyümüzün simgesi Acıgöl de İdaremizin göl yatağındaki temizlik çalışmaları sürüyor. Gölün yeniden canlanması için yapılan çalışmalarda önce sayın Vekillerimiz Recep ŞEKER ve Selman Oğuzhan ESER olmak üzere bu konuda canla başla çalışan Muhtarımız Ali MOR’a, Özel İdare Ekiplerimize ve emeği geçen herkese ben de bir kez daha Allan razı olsun diyorum. Suyumuzu gördük, Köyümüze ve İlimize hayırlı olsun.” Dedi.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık