Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

02 Mayıs 2024, Perşembe

Son dakika Karaman haberleri

İntermed’den Başkan Çalışkan’a Ödül

 İntermed’den Başkan Çalışkan’a Ödül

İntermed’in 2014 yılının en başarılı bulunan kişilere yönelik düzenlediği ödül töreni, 28 Aralık Pazar günü Grand Mesut Otel’de yapıldı. Törene Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Vali Murat Koca, Ak Parti Milletvekili Mevlüt Akgün, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Daire Müdürleri, Siyasiler, Sanayiciler ve Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

            Törende; Bakan Elvan’a Onur Ödülü, Vali Murat Koca, Milletvekili Mevlüt Akgün, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Osman Ünüvar, Kent Konseyi Başkanı Ali Konukseven, İl Genel Meclis Başkanı Celalettin Güngörer ve Bilim-Sanayi-Teknoloji İl Müdürü Vehbi Konarılı’ya En İyi Yönetim Ödülü verilirken; İş Dünyası, Basın, Sivil Toplum Kuruluşları, Spor ve Sosyal İçerik dallarında da ödüller sahiplerini buldu.

            Bakan Elvan ve Başkan Çalışkan, gecenin sonunda dernek yöneticilerine düzenledikleri bu etkinlikten dolayı teşekkür etti.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık