Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

02 Mayıs 2024, Perşembe

Son dakika Karaman haberleri

İstanbul’un Fethi kutlaması: İslambol, İsyanbol oldu

İstanbul’un Fethi kutlaması: İslambol, İsyanbol oldu

Saadet Partisi İl Başkanı Şaban Şahin, İstanbul’un Fethinin 563. Yılı münasebetiyle bir basın açıklaması yaptı.

“Hakk’ın batıla karşı zaferini ve bu zaferin sembolü olan Ayasofya’nın camiye çevrilerek ümmete vakfedilmesinin 563. Yılını büyük coşku ve heyecanla yüzbinlerin katılımı ile Ayasofya Camii önünde sabah namazı kılarak kutladık.”

Diyerek açıklamasına başlayan Şahin; “Daha önce 17 defa gayr-ı Müslümler tarafından, 12 defa da Peygamber Efendimizin (S.A.V.) müjdesine nail olmak için Müslümanlar tarafından toplam 28 defa kuşatılan ve 29. Kuşatma sonunda, 29 Mayıs günü Fatih Sultan Mehmed Han tarafından fethedilen İstanbul, son 3 asra kadar tüm Dünya için tüm insanlık için huzur, barış, saadet kaynağı olmuştur. “ dedi.

“Osmanlı Devletinde Batının da etkisiyle ne zaman ki Allah’ın(C.C.) hükümleri, Peygamberimizin(S.A.V) sünnet-i şerifleri göz ardı edilmeye başlandı o zaman Osmanlı güç kaybetmeye ve İstanbul da bu özelliğini kaybetmeye başladı, Osmanlı parçalandı ve yıkıldı.”

Diyen Başkan Şahin açıklamasına “Osmanlıyı türlü oyunlar sayesinde yıkan ırkçı kapitalist güçler aynı oyunları Ülkemiz üzerinde de oynuyorlar. Bu oyunlara 54. Hükümet dışında hiçbir hükümet “bir dakika” dememiştir. Batı her fırsatta elimizdeki en büyük gücümüz olan ahlakımızı ve maneviyatımızı bitirmeye çalışırken, bizi birbirimize düşürüp kendi kanımızı kendimizin dökmesini böylelikle bizi bölüp, parçalayıp yok etmeyi hedeflerken, bizim ABD’nin NATO’nun BM’nin AB’nin peşinden koşmamız, bu ırkçı kapitalist kuruluşlarla beraber hareket etmemiz veya onlara dahil olmaya çalışmamız, bizi celladına aşık idam mahkumu konumuna getiriyor. Bu ve bunun gibi Siyonizm’in kontrolündeki kuruluşların yıllardır ülkemiz içinde yaptığı veya maşalarına yaptırdığı çalışmalar neticesinde İstanbul, İslambol olmaktan çıkarılmış, bugün İsyanbol olmuştur. Daha önce İstanbul’dan Anadolu’ya Ahlak, Maneviyat, huzur, barış, saadet sirayet ederken bugün Allah’ın(C.C.) hükümlerine ve Peygamberimizin(S.A.V.) sünnetlerine aykırı isyan dolu her türlü ahlaksızlık, hırsızlık, fuhşiyat, 2007 yılında kurulan LBGT derneği gibi Anadolu’ya sirayet etmektedir.” diyerek devam etti.

“Ancak batının bütün bu fitne, fesat, ifsat çalışmalarına rağmen, İstanbul’u Ehl-i Küffarın elinden kurtarışımızın 563. Yılını kutlarken gördük ki İstanbul’u yeniden fethedecek nesil hazır.” diyen Başkan, “Ayasofya Camisinde yüzbinlerin saf tuttuğu, Kâbe imamının kıldırdığı sabah namazı bu fethin müjdesidir. Biz inan insanlar olarak önce Ayasofya Camiini açacağız veya açtıracağız. Ayasofya Camiinin açılması ile beraber İstanbul yeniden İslambol olacaktır ve bu Anadolu’ya da etki edecektir. Ayasofya Camiinin açılması, yeniden büyük Türkiye’nin, Hakk’ı üstün tutan bir dünya düzenin anahtarıdır.” diyerek sözlerini tamamladı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık