Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

29 Mart 2024, Cuma

Son dakika Karaman haberleri

İyi Parti Adayı Bayraç,8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı.

İyi Parti Adayı Bayraç,8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı.

“Kadınlarımızı, sadece bir güne sığdırabilmemiz elbette mümkün değildir.”diyen Bayraç mesajında;
“Acı ile yoğrulan, sabırla bilenen kadınlarımızı sadece bir güne sığdırabilmemiz elbette mümkün değildir.
Kadınlar, insanlığın devamıdır, olmazsa olmazıdır. En büyük dertlerin dertlisi en büyük mutlulukların ardındaki kahramandır.
Kadının yaşadığı toplumda kültürel yönden güçlü, bilgili olması, duygu ve düşüncelerini rahatça ifade edebilmesi, o toplumun geleceğinin ne kadar ilerilere gidebileceğinin de bir göstergesidir. Kadın bir ışıktır. Sönerse her yer karanlığa bürünür. Çünkü kadın, Medeniyetin aydınlık yüzüdür. Kadınsız Demokrasi olmaz.
Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ülkemizdeki yerini daha güçlü hale getirmek ve daha da belirginleştirmek için ilk adım olarak Türk kadınlarına seçme ve seçilme hakkını vermiştir. Böylece kadınlarımız hem seçilen hem seçen olarak kadın erkek eşitliğinin sağlanması yönünde atılan bu önemli adım ile gücüne güç katmıştır. 
Ve günümüze gelene dek Türk kadını, çağdaş uygarlık yolunda yükselen bir değer olarak toplumumuzda birçok güçlüğe rağmen seslerini duyurmaya devam etmektedirler. Ama maalesef hala ezilen, eziyet edilen nice kadınımız da vardır. Onların yanında olmak ise çağdaş bireyler olarak cinsiyet ayrımı yapmaksızın her birimizin görevidir. 
Analarımız, Bacılarımız, Hayatımızın Yarısı, hatta çok daha fazla değerlerimizi ifade eden Kadınlarımız. Hakkı ödenmeyecek olan kadınlarımız. Cennet, ayaklarının altında olan kadınlarımız. Bir halk ozanımızın ifadesi ile;
 “İki büyük nimetim var Biri Anam Biri Yarim,
İkisinede hürmetim var Biri Anam Biri Yarim,” dediğimiz Kadınlarımız. En büyük dertlerin dertlisi, en büyük mutlulukların ardındaki kahraman kadınlarımız.
Dünya Kadınlar Günü'nüz kutlu olsun. Baş tacı kadınlarımızın Kadınlar Günü'nü kutluyorum. 
Yine ülkemiz ve üyelerimiz arasında görev yapan kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Bütün kadınlarımıza sağlık ve mutluluk dolu bir gelecek diliyorum.”dedi.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık