Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

28 Mart 2024, Perşembe

Son dakika Karaman haberleri

İYİ Parti Başkan Adayı Bayraç TEMA Vakfı Karaman Şubesini ziyaret etti.

İYİ Parti Başkan Adayı Bayraç TEMA Vakfı  Karaman Şubesini  ziyaret etti.

Doğanın korunması adına her zaman TEMA'nın yanında olduklarını belirten İYİ Parti Karaman Belediye Başkan Adayı Zühtü Bahadır Bayraç, il genelinde yürütülen ağaçlandırma seferberliğine katkı ve yeşillendirme ile kent estetiğine katkılarından dolayı da TEMA Vakfı Karaman Gönüllülerini kutladı.
Doğanın korunması ve bu bilinci gelecek nesillere en iyi şekilde aktarmanın gerekliliğine de vurgu yapan İYİ Parti Başkan Adayı Bayraç, Karaman ve bölgesinde süre gelen pis kokuların zamanla sağlık sorununu da risk altına alabileceği endişesini de taşıdığını dile getirdi.
“KÖTÜ KOKULARA ÇÖZÜM ÖNERİSİ”
Bu anlamda; “Karaman’ın en büyük sorunlarından biri de kötü kokudur.”diyen İYİ Parti Karaman Belediye Başkan Adayı Zühtü Bahadır Bayraç;
     “Bu kokunun iki sebebi vardır. Birincisi kanalizasyon atıkları için 1990’lardan kalan bir tesis kullanılması. İkinci sebebi ise kanalizasyon ve yağmur tahliye hatlarının tek olması. İnşallah nasip olur da göreve gelirsek, arıtma tesisinin modernizasyonunu gerçekleştirip, çevresine de mümkün olduğu oranda yeşillendirme yapacağız.
Kanalizasyon ve yağmur tahliye hatlarının ayrılmasının çok büyük bir bütçe ve çok uzun bir zaman alacağını biliyoruz. İnşallah bu projeyi başlatarak uzun vadede bu konunun çözülmesine öncülük edeceğiz.”dedi.
TEMA Vakfı Karaman Şube Başkanı Muttalip Yıldırım ve gönüllü üyelerle yapılan karşılıklı sohbet ve görüş alışverişinin ardından günün anısına çekilen fotoğrafın ardından ziyaret sona erdi. 
TEMA Vakfı Başkanı Yıldırım, İYİ Parti Karaman Belediye Başkan Adayı Zühtü Bahadır Bayraç ve beraberindeki heyete bu nezaket dolu ziyaretinden dolayı teşekkür ederek kendisine seçim süreci kapsamında başarılar diledi.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık