Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

25 Nisan 2024, Perşembe

Son dakika Karaman haberleri

İyi Parti Heyeti'nden Karaman Ticaret Ve Sanayi Odası'na Ziyaret

İyi Parti Heyeti'nden Karaman Ticaret Ve Sanayi Odası'na Ziyaret

İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Buğra Kavuncu eşliğinde  Mersin Milletvekilleri Behiç Çelik, Zeki Hakan Sıdalı, Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal ve Genel İdare Kurulu üyelerinin de bulunduğu İyi Parti Heyeti Odamızı ziyaret ederek, Yönetim Kurulu Başkanımız Mustafa Gökhan ALKAN ve  Yönetim Kurulu Üyelerimiz  ile görüştü. 
Karaman ekonomisinin, ticaret ve sanayi alanındaki sorunları ve çözümleri konusunda karşılıklı görüş alış-verişinin yapıldığı ziyarette,  gündeme dair konular görüşüldü. Yönetim Kurulu Başkanımız Gökhan ALKAN, İyi Parti Yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, Karaman'ın sorunlarının  çözümü konusunda, Karaman  Ticaret ve Sanayi Odası’nın üzerine düşen göreviyapacağını ifade etti.
Ticaret ve Sanayi Odalarının önemine değinen İyi Parti Heyeti Karaman’nın  sorunlarının çözümü için, Ticaret ve Sanayi Odası ile her zaman istişare içerisinde olacaklarını ifade etti.  Ziyaret birlikte hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından sona erdi.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık