Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

19 Nisan 2024, Cuma

Son dakika Karaman haberleri

İyi Parti Kadınlar Gününü Dolu Dolu Kutladı

İyi Parti Kadınlar Gününü Dolu Dolu Kutladı

İYİ Parti Karaman Teşkilatı, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde kadınları yalnız bırakmadı.
Kadınlar Gününde Karaman’da birçok etkinlikte boy gösteren İYİ Parti Karaman Teşkilatı, Kadınlar Gününü doyasıya kutladı
İYİ Parti Karaman Belediye Başkan Adayı Zühtü Bahadır Bayraç, İl Başkanı Kenan Arı ve teşkilat üyeleri, Karaman’da çeşitli derneklerin organize ettiği “Karaman Kadın Birlikteliği” seminerine katılarak burada bulunan tüm kadınların gününü kutladı.
İYİ PARTİ İŞÇİ KADINLARI UNUTMADI, SÜPRİZ HEDİYELER VERDİ
İYİ Parti Karaman Teşkilatı ayrıca Karaman Organize Sanayi Bölgesinde çalışan işçi kadınlara da sürpriz ziyaretlerde bulunarak çeşitli hediyeler takdim etti. Kadınlar, ziyaretten mutlu olduğu gözlenirken, bu anlamlı günde aldıkları hediyelerden dolayı da İYİ Parti teşkilatına teşekkür etti.
İYİ Parti Karaman Belediye Başkan Adayı Zühtü Bahadır Bayraç ve beraberindeki heyet yine Karaman Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen ve Karamanaoğlu Mehmet Bey Üniversitesi’nde Onkoloji Uzmanı Doç. Dr. Yavuz Dizdar’ın konuşmacı olarak katıldığı “Bilinçli Kadın, Bilinçli Toplum” konulu panele katılarak burada bulunan tüm kadınların Kadınlar Gününü kutladı.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık