Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

29 Mart 2024, Cuma

Son dakika Karaman haberleri

İYİ Parti ve CHP Ayrancı ve Akçaşehir’de Uzlaştı

İYİ Parti ve CHP Ayrancı ve Akçaşehir’de Uzlaştı

Geçtiğimiz aylarda Karaman Merkeze bağlı Ermenek İlçesinde CHP ile ittifak sürecine giren İYİ Parti lehine, CHP’nin adayı çekilme kararı ile Atilla Zorlu adına destekleme kararı çıkmıştı.

Bu gelişmelerin ardından seçim gezilerine ağırlık veren İYİ Parti Karaman Teşkilatı, CHP Karaman Teşkilatı ile yine Merkeze bağlı Ayrancı İlçesi ve Akçaşehir Beldesinde uzlaşma sağladı.

İYİ Parti bu süreçte Ayrancı İlçesi ve Akçaşehir Beldesinde Belediye Başkanlarını, CHP ise Belediye Meclis Üyeliklerinde İYİ Parti’nin adaylarını desteklemesi öngörülüyor.

Öte yandan İYİ Parti’nin Karaman Belediye Başkan Adayı Zühtü Bahadir Bayraç, vatandaş ziyaretleri ile halkın dertlerini dinlemeye ve gönüllerini de almaya devam ediyor.

Partilerin uzlaşı içinde diğer İlçe ve Beldelere yönelik görüş alışverişleri de yine bu süreçte hızla ilerliyor.

Bu gelişmelerin ardından Karaman’da İYİ Parti ve CHP’li yöneticilerin iş birliğine en güçlü hassasiyet duyguları ile yaklaşarak, iş birliğinin demokrasiye katkı yapması için en üst düzeyde sorumluluk üstlendiği gözlendi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık