Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

29 Mart 2024, Cuma

Son dakika Karaman haberleri

İYİ Parti’li Bayraç, Buğday Pazarı Esnafının Sorunlarını Dinledi

İYİ Parti’li Bayraç, Buğday Pazarı Esnafının Sorunlarını Dinledi

Belediye Başkan Adayı Bayraç, son olarak Karaman’da Buğday Pazarı esnafını ziyaret etti
Seçim çalışmaları kapsamında beraberindeki heyetle birlikte Karaman Buğday Pazarı’nı ziyaret ederek esnafın beklenti ve önerilerini dinleyen İYİ Parti Karaman Belediye Başkan Adayı Zühtü Bahadır Bayraç, yeni dönemin; özünde birlikte yönetim ve insan odaklı bir anlayış olmasını temenni ettiğini belirterek bu hizmet yolunda aday olduklarını dile getirdi.
“Karamanımızı hemşehrilerimizle birlikte yönetmeye talibiz” diyen Zühtü Bahadır Bayraç, bir zamanlar tahıl ambarı olarak nitelendiren Karaman ve kırsalında hububat üreticisi ve esnafın da karşılaştığı sorunları yakinen takip ettiklerini ifade etti.
Buğday Pazarında esnafların işyerlerini gezerek selamlayan ve seçim sürecinde sohbet etme fırsatı da bulan İYİ Parti Karaman Belediye Başkan Adayı Zühtü Bahadır Bayraç, “İnşallah her şey Karamanımız ve ülkemiz için İYİ olacak.”dedi. 
31 Mart Yerel Seçimleri için esnafın da desteğini isteyen Bayraç, hayırlı ve bol kazançlar dileyerek Buğday Pazarından ayrıldı.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık