Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

28 Mart 2024, Perşembe

Son dakika Karaman haberleri

KADEM’den Kuntoğlu’na Ziyaret

KADEM’den Kuntoğlu’na Ziyaret

Ziyarette, Kadın ve Demokrasi Derneği Karaman İl Temsilcisi Hatice Zinnur Karaman İl Müdürü Mevlüt Kuntoğlu’na dernek çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Derneğin kuruluş amacından bahseden Karaman, “Kadınların hayatın her alanda aktif olarak katılımlarını sağlamak amacıyla çalışmalar yürütüyoruz. KADEM olarak temel hedefimiz toplumun en küçük yapı taşı olan aile unsurunu daha güçlü hale getirebilmektir. Aile olmadan gelecek olmaz. Ailenin sorunlarıyla başa çıkmanın yollarını buluyorsanız, toplumun sorunlarıyla da başa çıkabilirsiniz. O yüzden KADEM kadınları olarak kadınların aile ve toplum içerisindeki rolünü daha etkin bir hale getirmeye çalışıyoruz” dedi. 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, toplumun sağlıklı gelişimi için ilk öğretmen olan annelerin daha donanımlı ve bilinçli olması sivil toplum kuruşlarıyla işbirliği içerisinde olunması gerektiğini ifade etti. Kuntoğlu, “Cennet annelerin ayaklarının altında diyen bir dinin mensupları olarak kadınlarımızın kültürümüzde, tarihimizde bugünümüzde ve yarınımızda değerli ve kutsal bir yeri vardır. Toplumu geleceğe taşıyan eğitimcilerin başarısı anne şefkati ve merhametiyle mümkün olacaktır. Bu sebeple daimi modelimiz annelerimizdir. Bu önemli çalışma alanında kıymetli projelere imza atacağına inandığım dernek faaliyetinizde başarılar diliyorum” diye konuştu. 
Ziyaret, günün anısına çekilen fotoğrafla sona erdi. 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık