Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

28 Mart 2024, Perşembe

Son dakika Karaman haberleri

Kadınlar Günü'nde Belediye Başkan Vekili Leyla Bender Oldu

Kadınlar Günü'nde Belediye Başkan Vekili Leyla Bender Oldu

Karaman Belediye Başkan Vekili Leyla Bender Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayan bir mesaj yayımladı. 

Bender mesajında: “Başta aile olmak üzere, hayatımızın her safhasında emekleri ve fedakârlıkları ile dünyayı güzelleştiren tüm kadınların gününü kutluyorum. Tarih boyunca kazandığımız zaferlerin görünmez kahramanları olan, ülkemizin gelişmesi ve büyümesi noktasında çok önemli katkıları bulunan, istiklalimize ve istikbalimize karşı yapılan saldırılar karşısında en ön saflarda mücadele veren kadınlarımız günümüzde de önemli rol üstlenmeyi sürdürüyorlar. 

Sayın Cumhurbaşkanımız, Recep Tayyip Erdoğan biz kadınlara verdiği önemi ve değeri her platformda dile getirmektedir. Cumhurbaşkanımız sayesinde ülkemizde demokrasi anlayışı daha sağlam temeller üzerine oturtulmuş ve ülke yönetiminde kadınlar daha etkin rol almaya başlamıştır.

Kendi tarihi ve kültürel birikimimiz ışığında, yanlışları düzelterek, eksikleri tamamlayarak, kadının her alanda varlığını güçlendiren adımları hep birlikte atmamız gerekiyor.

Kadına yönelik şiddet ve baskının sadece ülkemizin değil, tüm dünya kadınlarının sorunu olduğunu göz önünde bulundurmalıyız. Kadınların, yanlış bir anlayışla,haksızlığa ve şiddete maruz kalması sırf cinsiyetleri sebebiyle istismara uğraması asla kabul edilemez. Kadınların uğradıkları haksızlıklar, adaletsizlikler, ayrımcılıklar karşısında kadınların yanında yer almak, hepimiz için öncelikle insani bir görevdir.

Bu duygu ve düşüncelerle; şiddet kurbanı olan, görevleri başında katledilen, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında yitirdiklerimiz başta olmak üzere milletimizin özgür ve aydınlık geleceği için şehit olan tüm kadınlarımızı şükranla yâd ediyor, her birine Allah’tan rahmet diliyorum.

Karaman Belediyesi olarak son dönemde hanımlara yönelik önemli proje ve yatırımları hayata geçirdik ve hizmetlerimize devam ediyoruz. Hanımlar için yeni spor ve kültür merkezleri inşa ettik. Bu merkezlerde hanımlar çeşitli kurslara ve etkinliklere katılıyor, hem öğreniyorlar hem de yaptıkları ürünlerin satışını yaparak aile bütçelerine katkı sağlıyorlar. Hanımlara yönelik hizmetlerimize aralıksız devam edeceğiz.

Belediye Başkanımız Ertuğrul Çalışkan'a bu anlamlı günde bu anlamlı davranışından dolayı gönülden teşekkür ediyorum. Tüm kadınların Dünya Kadınlar Günü'nü en kalbi duygularımla kutluyorum” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık