Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

29 Mart 2024, Cuma

Son dakika Karaman haberleri

Kapar Tamamlanan Yolları Müjdeledi

Kapar Tamamlanan Yolları Müjdeledi

İncelemelerine ilk olarak daha önce içme suyu sorununun çözüldüğü Hamidiye köyü ile başladı. Hamidiye köy yolunun da asfalta hazır hale getirildiğini belirten KAPAR: “ Köyümüzün içme suyu sorunundan sonra yol sorunu da halledilmiş oldu. İnşaallah bayramdan önce asfaltlanacak. Köylümüze hayırlı olsun.” Dedi.
Havaalanı Yolu Gibi Olmuş, Tam Zamanında!
Asfalt çalışmalarının tamamlan Burunoba-Çakır hattını da inceleyen KAPAR: “ Burunoba-Çakır arası da tamamlandı. Burunoba-Çoğlu-Karapınar yolu arasında ki asfalt çalışmalarımızda hızla devam ediyor. Köylülerimiz Bayram öncesi bu güzergahın tamamını asfaltlanmış yol olarak kullanabilecekler. Olağanüstü bir çalışma içerisinde olan Özel İdare ekiplerimize çok çok teşekkür ediyoruz. Asfalt yapmanın da tam zamanı. Havaalanı yolu gibi olmuş. Köylülerimize hayırlı olsun.” Dedi.
Yuvatepe de Tamam!
Son olarak Kılbasan yol ayrımı ile Yuvatepe köyü arasında tamamlanan asfalt çalışmalarını inceleyen KAPAR: “Yıllardır sorun olan Kılbasan yol ayırımı, Yuvatepe köyü arası asfalt çalışmamızı da tamamladık. Allah kaza bela vermesin. Çok güzel bir yol oldu. Hayırlı olsun.” Dedi.

 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık