Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

24 Nisan 2024, Çarşamba

Son dakika Karaman haberleri

Karaman Belediye Başkan Savaş Kalaycı oldu

Karaman Belediye Başkan Savaş Kalaycı oldu

Karaman tarihi bir seçim süreci yaşadı. Hiç yenilmez denilen AK Parti 16 yıl sonra ilk defa yenilgiyi yaşadı. Yalnız herkes tarafından biliniyor ki; Karaman’da kaybeden AK Parti değil, adayı Mahmut Sami Şahin’dir. İl Başkanı Mehmet Er’in mücadelesine karşı Geldiği günden bugüne kadar sürekli teşkilatı öteleyen ve dikkate almadan bir davranış sergilemesi AK Parti tabanında büyük tepkiyle karşılandı.
 
ZAFER KARAMAN’IN OLDU.
Sandıkların açıldığı ilk dakikalarda MHP önde gitmesi sonucun rengini göstermişti. Geçen her dakika heyecan artarken MHP tarafını sevindiriyor, AK Parti tarafını ise tedirginliğe neden oluyordu. Ve saatler ilerledikten sonra Savaş Kalaycı’nın zaferi kesinleşti.
 
Adaylığı kesinleşen Savaş Kalaycı Gazeteci Hüseyin Ölger’in “ Zafer kazandınız” demesi üzerine Savaş Kalaycı “ Hayır! Karaman Zafer kazandı. Karaman halkı kendi evladına sahip çıktı. Allah hepsinden razı olsun.” Dedi.
 
Saat: 22.00’de Aktekke Meydanına Gelen binlerce kalabalık zaferin coşkusunu yaşadı. Meydanda ki kalabalığa seslenen Savaş Kalaycı; “ Artık Karaman layık olduğu şekilde yönetilecek. Artık Karaman, Konya’nın gölgesinde kalmayacak.” Dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık