Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

28 Mart 2024, Perşembe

Son dakika Karaman haberleri

Karaman Belediye Spor Yönetimi Basınla Bir Araya Geldi

Karaman Belediye Spor Yönetimi Basınla Bir Araya Geldi

Karaman Belediye Spor Kulübü Yönetimi, Kulüp Başkanı Mustafa Karakaş öncülüğünde, basın mensupları ile kahvaltıda buluştu. Kulüp tesislerinde gerçekleşen toplantıda belediye spora destek kampanyasının detayları konuşuldu.

Kulüp Başkanı Mustafa Karakaş konuşmasında “Öncelikle hepinize katılımın için teşekkür ediyorum. Belediye Başkanımız Sayın Savaş Kalaycı’nın talimatlarıyla bu yıl “Bölgesel Amatör Lige Veda” sloganı ile yola çıktık. Bu yıl tek hedefimiz şampiyonluk. Bir ilin tanıtımı ve kalkınması için o şehrin takımı büyük önem arz eder. Siz değerli basın mensuplarımızın ve halkımızın desteği ile bu yıl şampiyonluk ipini inşallah göğüsleyeceğiz. Bu şehri ve bu takımı inşallah hak ettiği yerlere hep birlikte getireceğiz. Ben sizlerin aracılığıyla tüm halkımızdan gerçekleştirmiş olduğumuz destek kampanyasına katılmalarını rica ediyorum. Bu kampanyalarımız; Taraftar Kartı: “70 TL ile Sende Destek Ol”, Şehrin muhtelif bölgelerinde asılmak üzere: “Bayrağın Kap Takımına Destek Ol” kampanyası şeklinde. Sanayicisinden esnafına, küçüğünden büyüğüne, Karaman’da yaşayan ve gurbetçi hemşerilerimizden herkesi bu kampanyaya destek vermeye davet ediyorum. Biz Karamanlılar olarak şehrimizin takımı için yekvücut olur kenetlenirsek Allah’ın izniyle Karamanımızı hak ettiği yerlere hep birlikte getiririz.” dedi.

Gerçekleşen toplantının ardından kulüp yönetimi ve basın mensupları kulüp tesislerini gezerek birlik ve beraberlik fotoğrafı çektirdi. 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık