Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

29 Mart 2024, Cuma

Son dakika Karaman haberleri

Karaman Belediyesi Hafta Sonları Da Durmuyor

Karaman Belediyesi Hafta Sonları Da Durmuyor

Daha yaşanabilir bir Karaman hedefi doğrultusunda çalışmalarını gerçekleştiren Karaman Belediyesi hafta sonları da kentin çeşitli bölgelerinde çalışmalarını sürdürüyor. Daha önce belirlenen program ve vatandaşların talepleri doğrultusunda birçok noktada asfalt, kaldırım, bordür, parke, peyzaj, bakım ve onarım çalışması yapılırken ekipler son olarak Tapduk Emre Mahallesi’nde sıcak asfalt çalışması gerçekleştirdi. 
Çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Savaş Kalaycı: “Vatandaşlarımızın huzuru ve refahı için personelimiz ile birlikte hafta sonları da dahil çalışmalarımıza devam ediyoruz. Altyapısı tamamlanmış bölgelerde asfalt ve kaldırım çalışması yaparken bozulmuş, tadilat isteyen yolları da elden geçirip yol çizgilerini yeniliyoruz. Trafiğin yoğun olduğu, sıkıntı ve tehlike arz eden noktalarda da kavşak ve orta refüj çalışması gerçekleştirdik. Belediyemizin tüm imkânlarıyla haftanın yedi günü seferber halindeyiz” dedi. 

 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık