Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

29 Mart 2024, Cuma

Son dakika Karaman haberleri

Karaman Belediyesi orta refüj ve kavşaklara lavanta fidanı dikiyor.

Karaman Belediyesi orta refüj ve kavşaklara lavanta fidanı dikiyor.

 Karaman Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, şehrin çehresini güzelleştirmeye devam ediyor. Ekipler, Ahmet Zeki Velidi Togan Bulvarı’nda aydınlatma ve kaldırım çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte orta refüje tıbbi ve hoş kokulu bitkiler arasında yer alan lavanta fidanı dikiyor.

Daha temiz, yeşil ve yaşanılabilir bir Karaman için çalıştıklarını söyleyen Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı; “Günden güne değişen, büyüyen ve güzelleşen şehrimize yenilikler katmaya devam ediyoruz. Bitkilendirme ve kent estetiği çalışmalarımız kapsamında daha önce aydınlatma ve üst yapı çalışmaları tamamlanan Ahmet Zeki Velidi Togan Bulvarı’nda 5000 adet lavanta dikimi gerçekleştiriyoruz. Şehrin her bölgesinde uygulayacağımız bitkilendirme çalışmalarına devam edeceğiz. Bu şehri yaşanılabilir bir şehir yapmak için gece – gündüz çalışacağız.” dedi.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık