Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

19 Nisan 2024, Cuma

Son dakika Karaman haberleri

Karaman Kalesi ünlü kayak merkezlerini aratmadı

Karaman Kalesi ünlü kayak merkezlerini aratmadı

Karaman'da dün gece başlayan ve sabaha kadar devam eden kar yağışının ardından ünlü kayak merkezlerini aratmayan Karaman Kale'ne çoluk çocuk akın eden vatandaşlar, sini, naylon ve kızaklarla kayarak gönüllerince eğlendi.
 
Karaman'da Cumartesi günü gece başlayan ve sabaha kadar devam eden kar yağışı en çok çocukları sevindirdi. Okullarında tatil olması nedeniyle çocuklar aileleriyle birlikte öğleden sonra kayak yapmak için Karaman Kalesi'ne koştu. Ellerindeki sini, naylon ve kızaklarla kayan çocukların yanında ailelerinin de kayması ilginç görüntüler oluşturdu. Çocuklar kadar büyüklerde kaymanın keyfini doyasıya yaşadı. Kalenin bulunduğu yerden aşağıda bulunan yola kadar kayan çocuklar ve aileleri zaman zaman tehlikeli anlar yaşadı.
 
Kayak keyfi sırasında yaşanan kazalar yürekleri ağza getirdi
 
Bazı gençler kayanların yola çıkmamaları için etten duvar oluşturarak tedbir aldı. Tedbirlere rağmen bazı çocukların kayarken yolun karşısına geçmeleri ise yürekleri hoplattı. Kayak sırasında sık sıkı görünmez kazalarda yaşandı. Röportaj esnasında bir vatandaşa kayan kız çocuğunun çarpması havalanarak yere düşmesi ise saniye saniye görüntülendi.
Kaleye kaymayan gelen vatandaşlar, kaymanın çok zevkli olduğunu söyleyerek ortak görüş belirttiler.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık