Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

28 Mart 2024, Perşembe

Son dakika Karaman haberleri

Karaman Medya Basın Birliğinden Öztürk’e Tebrik Ziyareti

Karaman Medya Basın Birliğinden Öztürk’e Tebrik Ziyareti

Şubat ayında Ak Parti Genel Merkezi tarafından, Karaman Merkez İlçe Başkanlığına atanan Murat Öztürk’ü ziyaret eden “M.B.B” Karaman  Derneği, Öztürk’ü tebrik ederek yeni görevinde başarılar diledi. 

Ak Partinin faaliyetleri hakkında genel bilgiler veren Ak Parti Karaman Merkez İlçe Başkanı Murat Öztürk, öncelikle ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek ;

“Bu kutlu göreve atanmandan dolayı bizlere destek veren herkese teşekkür ediyorum. Şu bilinmelidir ki, Karamanımız her türlü hizmeti hak ediyor. Ve bizler de inşallah Karamanımızın kalkınması adına elimizden geldiğince hizmet çabası içerisinde olacağız.

Karaman’da kamuoyunun aydınlatılması ve bilgilendirilmesi için her türlü emek ve çabayı mesai gözetmeden harcayan siz değerli medya mensuplarının da ne denli emek verdiğini biliyoruz.

Ortak sevdamız olan Karamanımızın gelişimi açısından sizlerin her türlü desteği bizler için kaçınılmaz bir güç kaynağı olacaktır.

İnşallah pandemi süreci biter ve normalleşme süreci ile birlikte parti faaliyet ve çalışmalarımızı sizlerle sürekli istişare edeceğiz. Bu nezaket dolu ziyaretlerinizden dolayı partim adına sizlere teşekkür ederim.” dedi.

Medya Basın Birliği Karaman Dernek Başkanı Faruk Oflaz’da, gazeteciler adına bir konuşma yaparak, istişare içerisinde olan her türlü siyasi partilere karşı kapılarının her daim açık olduğunu ifade etti Başkan Oflaz, 

“Yeter ki Karamanımızda sürekli empati yapalım, konuşalım, yorumlayıp birlikte tartışalım. Karamanımızın tanıtım ve gelişmesi açısından yerel medyamızın destek anlamında karşılık görmesi de bu oluşumun daha da güçlü olmasını sağlayacaktır.  Ve böylece bizleri de mutlu edecektir. Ve bu süreçte inşallah derneğimiz binasında canlı yayın ve oturumlarımızla ortak sevdamız Karaman için her türlü çalışma ve fikir birliğine açığız.”dedi. 

Ziyaret, karşılıklı sohbet ve fikir alışverişinin ardından günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık